Tips om jullie jubileum te vieren

Tips om jullie jubileum te vieren

Elke dag geeft reden voor een feestje. Zeker als het om het vieren van de liefde gaat. Maar als er binnenkort een écht bijzondere datum op het programma staat, dan wil je het natuurlijk wel wat grootser aanpakken. Hebben jullie binnenkort iets te vieren? Bijvoorbeeld omdat jullie 12,5 jaar getrouwd zijn? Of jullie 1-jarig jubileum in de liefde willen vieren? Dan ben je natuurlijk wel benieuwd hoe je dit precies aan moet pakken. Of het nu om een cadeau voor hem of haar gaat, een speciaal uitje of een simpele kaart; met de volgende tips weet jij jouw partner zeker te verrassen!

Weekendje weg

Waar je in het begin van jullie relatie nog alle aandacht voor elkaar hadden, zie je dat naarmate de jaren verstrijken minder worden. Niet omdat de liefde ook minder wordt, maar wel omdat er simpelweg minder tijd is. De eventuele komst van de kinderen, een carrière en allemaal andere verplichtingen zorgen ervoor dat er nog maar weinig quality time is. Dan is tijd samen natuurlijk het beste cadeau wat je kunt geven. Regel alles thuis, zodat jullie samen lekker een weekendje weg kunnen. Inclusief romantisch dineren en een romantische accommodatie.

Ga terug naar de plek waar het allemaal begon

Elk stel heeft wel een verhaal over hoe en waar ze elkaar voor het eerst ontmoet hebben. Stuk voor stuk even bijzonder. Hoe mooi is het dan om terug te gaan naar de plek waar het allemaal begon. Het maakt vrij weinig uit waar dit was. Of dit nu op een spectaculaire locatie of simpelweg in de supermarkt was. Leuk om dat moment weer eventjes te herbeleven, herinneringen boven te halen of hier samen iets leuks te doen.

Bestaat de locatie inmiddels niet meer? Ga dan op zoek naar een locatie met een soortgelijke sentimentele waarde.

Een kaart of brief

Je hoeft niet altijd veel geld uit te geven om een jubileum te vieren. Het hoeft niet altijd een groots gebaar te zijn. Soms kan iets kleins net zo of zelfs nog specialer zijn. Gebruik bijvoorbeeld een kaart of een brief om jouw ware gevoelens op papier te zetten. Herinneringen boven te halen. Dingen te zeggen die je eigenlijk veel te weinig zegt, maar die je wel eens op papier wilt zetten. Een berichtje uit het hart. Een groter of mooier cadeau kan je niet geven.

Romantisch dineren op een bijzondere plek in huis

Romantisch dineren hoeft natuurlijk niet te betekenen dat je een restaurant bezoekt. Je kunt het ook heel speciaal maken op andere locaties. Wat dacht je bijvoorbeeld van een romantisch diner in de achtertuin? Spreid een kleedje, maak zelf een aantal heerlijke hapjes (die met de handen gegeten kunnen worden), zet een muziekje op, kaarsjes aan en genieten maar. Slecht weer? Doe dit op de woonkamervloer, op zolder of een andere bijzondere plek.

Geen zin om te koken? Vraag dan of een restaurant in de buurt enkele hapjes kan maken. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *