De leukste cadeautips voor jongeren

De leukste cadeautips voor jongeren

Heb je nu al cadeaustress als je aan de verjaardag van je zoon, dochter of neefje of nichtje denkt? Dan ben je niet de enige. Het is niet gemakkelijk om elk jaar weer origineel te blijven. Cadeautjes uitkiezen voor een puber is al helemaal een ware crime. Want hoe weet je of ze dit cadeau echt zullen waarderen? Je wilt wel iets geven waar ze iets aan hebben. Het laatste wat je wilt is dat ze met een schouderophalen het cadeau naast zich neer leggen.

Maar waar maak je een tiener nou echt gelukkig mee? Voor dit artikel hebben we de leukste cadeautips verzameld om je een beetje op weg te helpen. Hier maak je hem of haar gegarandeerd blij mee.

Paysafecard

Een cadeaukaart klinkt misschien een beetje afgezaagd. Maar geloof ons, een paysafecard kopen is altijd een goed idee. Deze kaart kan bij verschillende websites worden ingewisseld. Bijvoorbeeld bij het spelen van online games, maar ook voor webshops, datingsites, telefoon- en internetdiensten. Bijna op alle plekken waar je online kunt betalen.

Het fijne van een paysafecard is dat je hiermee anoniem en veilig een betaling kunt doen. Een goede manier om de privacy te bewaken en je favoriete puber te beschermen. Bovendien zal hij of zij wel raad weten met deze tegoedbon voor het internet. Je kunt een paysafecard online kopen en direct cadeau doen. Zo eenvoudig kan het zijn!

Beltegoed

Vrijwel alle tieners hebben tegenwoordig wel een mobiel. De meeste ouders kiezen echter nog niet voor een telefoon met abonnement. Uit angst dat de kosten dan straks torenhoog zullen zijn. Daarom kiezen de meeste mensen er nog voor om hun tiener een telefoon met een prepaidkaart te geven. Zo blijven de kosten overzichtelijk. Een extra aanvulling op dit beltegoed is dan waarschijnlijk ook nooit verkeerd.

Nieuwe kleding

Dit is wel een lastige cadeautip. Het is enkel een goed idee als je ook echt weet wat zijn of haar smaak is. Nieuwe kleding wordt meestal wel gewaardeerd, maar tegelijkertijd kunnen pubers ook een erg sterke mening hebben. Wil je er zeker van zijn dat je de juiste keuze maakt? Kies dan voor een cadeaubon van zijn of haar favoriete kledingwinkel. Dan kan hij zelf op zoek gaan naar een leuke outfit en weet je zeker dat deze ook geheel naar wens is. Soms moet je het jezelf makkelijker maken.

Een dagje weg

Weet je echt niet wat je moet geven of ben je bang dat het gewoon niet in de smaak zal vallen? Ga dan samen een dagje weg. Pak een film, ga uit eten of bezoek een pretpark waar hij al tijden naar toe wil. Dit is een leuke manier om zijn feestje te vieren en tegelijkertijd het contact weer wat te verbeteren. Het is niet altijd gemakkelijk om met een puber in contact te blijven. Zeker niet als hij zelf ook een druk sociaal leven heeft. Deze kleine momentjes brengen jullie weer dichter naar elkaar toe en hij zal dat ook zeker waarderen.

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *