Een kinderfeestje organiseren Hier moet je op letten!

Een kinderfeestje organiseren? Hier moet je op letten!

Is je zoon of dochter binnenkort jarig en ga je daarom een kinderfeestje organiseren? Om ervoor te zorgen dat het feestje écht onvergetelijk wordt, delen wij een aantal handige tips met je. Zo weet je zeker dat jouw zoon of dochter een leuke dag beleeft

1. Locatie

De eerste tip die we je mee willen geven is het kiezen van een leuke locatie. Je kan natuurlijk het feest thuis organiseren, maar je kan er ook voor kiezen om dit op een externe locatie te doen. Denk bijvoorbeeld aan de bowlingbaan, het zwembad of de bioscoop.

2. Uitnodiging versturen

Als je een locatie hebt geregeld is het tijd om uitnodigingen te maken en te versturen. Ga je een speciaal themakinderfeestje organiseren? Pas hier de uitnodigingen dan ook op aan. Verder is het een goed idee om bij de uitnodiging aan te geven of er nog een cadeautip is of dat iemand speciale spullen moet meenemen. Vergeet niet je zwemspullen..

3. Vervoer

Als het feestje niet bij je thuis wordt gehouden, dan is het belangrijk dat je vervoer regelt. Laat kinderen met de fiets komen. Is de locatie wat verder weg? Dan raden we je aan om vervoer met de auto te regelen. Wellicht wil een andere ouder ook wel mee. Meteen handig als extra begeleiding.

4. Snoepzakjes maken

Een goede voorbereiding is het halve werk. Vergeet daarom niet om van te voren snoepzakjes of cadeautasjes te maken. Deze kan je meegeven aan de kinderen zodat zij nog een leuke herinnering hebben aan de dag. Vul de zakjes met een leuke feestartikelen, zoals een bellenblaas, een sleutelhanger of stoepkrijt. Natuurlijk mag het nodige snoepgoed niet ontbreken. Van lolly’s tot aan dropveters: dat wordt smikkelen en smulle

5. Feesten maar!

Op de dag zelf is het natuurlijk belangrijk dat je zoon of dochter zoveel mogelijk plezier beleeft met zijn of haar vriendjes en vriendinnetjes. Dat moet vast wel lukken als je bovenstaande punten goed hebt geregeld. Veel plezier gewenst!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *