Sri Lanka

Een onvergetelijke reis naar Sri Lanka als huwelijkscadeau

Sri Lanka is de beste bestemming ter wereld voor een mix van bezienswaardigheden en activiteiten. Een reis naar Sri Lanka krijgen als huwelijkscadeau is geweldig.

Galei fort & stad – De interessante plek in Sri Lanka met Nederlandse architectuur

Galle is de stad van Zuid Sri Lanka, het was in de oudheid een bruisende havenstad. Het Galle Fort in de stad is een UNESCO World Heritage Site in Sri Lanka en de meest populaire toeristische bestemming. De vesting Galle is gebouwd door Portugezen en Nederlanders. De Nederlandse architectuur en straten zijn nog steeds zichtbaar voor toeristen om de geschiedenis achter de vestingwerken te ontdekken. De Galle Fort Lighthouse, het Nederlandse Ziekenhuis, de Nederlands Hervormde Kerk, het Historisch Herenhuis, het Nationaal Maritiem Museum zijn andere interessante plaatsen in de buurt van de Galle Fortress. Kijk voor een all inclusieve vakantie in Sri Lanka en geniet van een mooie vakantie.

Het uitzicht op zee vanaf het Galle Fort is de beste plek om de zon te zien, en de zee rond het fort is prachtig om te zwemmen. Het gebeeldhouwde Britse tuniek op de Galle Fort Gate is een bewijs van de Britse overheersing in Galle. Boek goedkope vakanties om van je vakantie in Galle Sri Lanka te genieten, bezoek voor meer informatie traveldeal ervaringen.

Traveldeal betrouwbaar: Trincomalee-de zeehaven en de Nederlandse vestingwerken

Trincomalee is gelegen in het noordoosten van Sri Lanka, herbergt de natuurlijke haven en historische, culturele, historische, culturele, strandplaatsen om toeristen te verwelkomen. Koneswaram Tempel is de Hindoeïstische tempel aan zee, het heeft een geschiedenis die gerelateerd is aan de Ramayana periode. Vanuit de tempel is het uitzicht op de Nederlandse baai en de stad Trincomalee prachtig. Trincomalee War Cemetery is een goed onderhouden begraafplaats waar je de graven van Britse en Ceylon-militairen kunt zien die tijdens de Eerste Wereldoorlog zijn omgekomen. Als je geïnteresseerd bent in de geschiedenis van Sri Lanka, is een bezoek aan deze begraafplaats de moeite waard.

Marmeren strand is mooi strand in Sri Lanka, meestal bezocht door de lokale bevolking, het strand is goed om te zwemmen. Fort Frederik in Trincomalee is gebouwd door de Portugezen, verbouwd en gerenoveerd door de toenmalige Nederlanders en Britten. In Fort Frederik kun je nu de herten vrij zien rondzwerven en de Nederlandse architectuur is nog steeds zichtbaar op dit fort. Nilaveli strand, duif eiland zijn in Trincomalee, deze plaatsen zijn bekend onder toeristen voor duiken, snorkelen en watersporten. Leer hier meer over de deal van de dag.

Sigiriya – UNESCO-werelderfgoedlijst

Sigiriya is populair vanwege de oude mooie fresco. Sigiriya is een rotsburcht gebouwd door de oude Srilankaanse koning Kasayappa. Sigiriya staat op de Werelderfgoedlijst van de UNESCO. Als je meer wilt weten over de geschiedenis van Sri Lanka, de oude architectuur en als je van klimmen en wandelen houdt, is de Sigiriya tour een aanrader. De Sigiriya beklimmen en het zien van de oude architectuur en het lezen van de stenen met geschiedenis met de hulp van een Sigiriya gids, is het beste wat je kunt doen in Sri Lanka. Je kunt de oude watertuinen, het irrigatiesysteem, het oude paleis op weg naar Sigiriya zien. Het Sigiriya Museum, de terugkeer van de olifant in Sigiriya wewa met de aanblik van de Sigiriya-rots, de spiegelwanden en het fresco, zijn de dingen die je kunt doen tijdens je all inclusive in Sri lanka.

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *