Zo houd je jouw relatie plezierig

Zo houd je jouw relatie plezierig

Iedereen wil in een leuke relatie zitten. Waarom gebeurt het vrouwen dan toch zo vaak dat ze de relatie de verkeerde kant op sturen? Al snel is het niet gezellig meer en is de spanning en het plezier eraf. Je moet naar de sextoys grijpen om het voor jezelf nog een beetje leuk te houden. Het is goed om te weten dat dit helemaal niet nodig is. Je kunt door enkele valkuilen te ontwijken gewoon zorgen dat jouw relatie ook op lange termijn nog even leuk is als in de beginperiode. Het is goed om de volgende tips daar eens bij door te nemen.

Trap op je innerlijke rem

Dat het in het begin allemaal zo leuk en spannend is, is juist ook de reden waarom veel relaties op de klippen lopen. Veel vrouwen laten zich al snel meeslepen. Zo willen ze al snel helemaal onderdeel van het leven van de man zijn. Je wilt zijn vrienden en familie ontmoeten en je wilt overal bij zijn. Voor mannen werkt het niet zo. Ze hebben enige tijd nodig om zich in de nieuwe rol op hun plek te voelen. Hoewel dit misschien lastig lijkt, is het wel belangrijk om voldoende geduld te hebben. Sterker nog, zelfs al voelt het als een relatie, benoem dit niet.

Laat hem wat meer werken

Het op de rem trappen kun je ook op een andere manier verder helpen. Het wordt op enig moment allemaal wel heel gemakkelijk voor de man in kwestie. Jij bent er namelijk altijd en je doet alles. Dat maakt hem lui en het maakt je onaantrekkelijk. Dat moet je dus op een andere manier aanpakken. Bijvoorbeeld door eens even niet bereikbaar te zijn. Een appje overslaan lijkt misschien lastig, maar let maar eens op hoeveel voordeel je hiervan kan hebben. Hij gaat heel anders naar je kijken en hij zal veel meer werk voor je verzetten. Precies zoals hij dat het liefst zou willen zien.

De negatieve kanten benadrukken

Een gevaar schuilt in je ideaalbeeld. Het is namelijk zo dat er niemand op de wereld rondloopt die hieraan kan voldoen. Daardoor kun je dingen op je partner gaan projecteren die je niet is en waar hij nooit aan kan voldoen. Wat je dan vervolgens weer uitvergroot. Zo zie je de goede kanten niet meer, maar worden de negatieve kanten wel heel groot. Het is dus belangrijk om niet in deze valkuil te trappen. De volgende keer zal het je namelijk met een andere partner weer gebeuren. Uiteindelijk kan dit op lange termijn tot een eenzaam einde leiden. Dat is natuurlijk niet wat je graag wilt.

Plezier is belangrijk

Je kunt al deze tips heel simpel samenvatten. Het is vooral gewoon belangrijk dat je het plezierig houdt. Maak veel lol, in bed en daarbuiten. Maak het allemaal niet te zwaar en ga niet te veel op zoek naar wat er allemaal ontbreekt en niet goed is. Op die manier kun je er zeker van zijn dat je ook op de lange termijn een leuke relatie kunt houden. Dit maakt het leven als vanzelf al een flink stuk leuker. Het is voor iedere vrouw mogelijk om dit te bereiken. Alle reden om je daar dan dus op te richten. Kleine veranderingen je houding brengen je heel ver.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *