Dit zijn de leukste kerstpakketten van 2021 voor jouw vrienden en familie

Dit zijn de leukste kerstpakketten van 2021 voor jouw vrienden en familie

We zijn al op de helft van 2021 en hoewel iedereen geniet van de warme zomer is dat geen excuus om niet al ver vooruit te denken. De leukste feestdag van het jaar (Kerst) komt namelijk steeds dichterbij! En om jou alvast voor te bereiden en minder stress te geven over wat voor cadeaus je moet geven, hier is wat inspiratie voor mooie kerstpakketten die je in 2021 kan geven.

Tip 1: Praktisch en perfect

Het gebaar van cadeaus geven is al leuk op zich, maar het is natuurlijk dubbel zo leuk als de ontvanger er lang plezier van krijgt. Is je neefje dol op muziek luisteren? Geef hem dan een kerstpakket met producten die muziek luisteren plezieriger maken, zoals headphones en bijbehorende kabels. Weet je niet zeker waar degene aan wie je het cadeau gaat geven naar op zoek is? Je kan dan altijd een cadeaubon van een winkel of service toevoegen met algemene producten waar iedereen dol op is. Dit kan van zakken chips zijn tot aan pakjes koek of wijn (of non-alcoholische drankjes voor de jongeren onder ons).

Denk goed na over de behoeftes van de ander. Misschien heeft je zus laatst nog gehad over het feit dat ze druk bezig is met haar kookhobby en dat ze nu nieuwe smoothie recepten aan het uitproberen is. Geef haar dan een smoothiepakket! Een pakket met heerlijke, verse ingrediënten en een blender is dan het antwoord voor haar wensen.

Tip 2: Luxe en leven

Kerstpakketten hoeven niet per se alleen materieel te zijn. Je kan bijvoorbeeld ook een belevenis geven als cadeau! Het leuke aan uitjes zijn is dat dit van alles kan zijn: van een dagje uit in een pretpark, een verblijf in een luxe hotel of een romantisch dinertje aan het water. Je kan dit zo speels en luxe maken als je wil, door bij de belevenis wat extraatjes toe te voegen. Dat is natuurlijk leuk om te geven, maar ook om in te pakken.

Wil je nog steeds dat luxe tintje geven, maar het budget is net iets te krap voor een leuk dagje uit? Luxe kan je natuurlijk ook altijd omtoveren tot producten die hetzelfde gevoel geven. Denk bijvoorbeeld aan een beauty pakket vol met verzorgingsproducten! Kijk voor mooie 2021 kerstpakketten  in drogisterijen of andere (online) beauty shops. Als je er niet uitkomt, kun je altijd medewerkers vragen voor beautyadvies.

Tip 3: Smullen en genieten

Bij feestelijke dagen hoort natuurlijk ook heerlijk drank en voedsel! Het zal vast zo zijn dat jouw kerstdiner de magen van al jouw gasten tot de nok toe vult, maar het kan geen kwaad om ze nog iets extra’s te geven in hun pakket. Denk aan rode wijn voor je moeder, romige chocolade bonbons voor de kinderen, of likeur voor de mannen onder ons. Of geef voedselpakketten rondom een thema, zoals een Italiaans kerstpakket met een kookboek, kookgerei en ingrediënten voor specifieke recepten. Biologische en fairtrade producten zijn nu ook zeer trendy, dus dat is ook nog eens leuk voor iedereen, maar ook voor de natuur en mens!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *