Leuke gadgets voor de zomer!

Leuke gadgets voor de zomer!

Het warme weer is weer aangebroken, maar voor sommigen al snel net iets te warm. Misschien woon je in een koel appartement en heb je als je naar binnen gaat helemaal geen last van de hitte. Maar indien je bijvoorbeeld op de bovenste verdieping van een flat woont kan het al snel veel te benauwd worden in je huis, alsof je in een broeikas zit. Niet heel comfortabel met name als je aan het werk bent in huis! Maar gelukkig kun je daar iets aan doen. Zo kun je bijvoorbeeld een plafondventilator aanschaffen. Een plafondventilator maakt de hele ruimte lekker koel. En het voordeel is dat je geen vol bureau hebt, omdat hij hoog in de lucht hangt en niet zoals een tafelmodel ruimte inneemt. Ideaal toch? 

Welke plafondventilator kies je?

Maar welke plafondventilator kies je nu? Online zijn er veel handige te vinden en ook de beste van 2021. Met of zonder afstandsbediening, het is allemaal mogelijk. Het is aan te raden voor een model te gaan die zo zuinig mogelijk is anders betaal je je scheel aan elektriciteitskosten. Tevens is het misschien aan te raden er eentje met afstandsbediening te nemen, want als je in bed Netflix ligt te kijken wil je hem natuurlijk ook eenvoudig kunnen bedienen. En kies er een met verschillende standen. Kijk ook even naar de garantievoorwaarden. Let er ook vooral op dat hij niet teveel herrie maakt. 40 db is voor een plafondventilator redelijk stil. Boven de 60 db maakt een plafondventilator hoorbaar geluid.

Zomerse foto’s printen?

Een ander handig gebruiksvoorwerp, voor met deze zomerse dagen is een fotoprinter. Want dit is het ideale seizoen om er lekker op uit te gaan en mooie foto’s te maken van de bloemen, natuurgebieden en zonsondergangen. En misschien wil je die foto’s ook afdrukken zodat je ze op kunt sturen naar mensen of in je huis op kunt hangen. Dat kun je eenvoudig doen met een fotoprinter. Je kunt de fotoprinter aansluiten op je mobiel of tablet en vervolgens middels USB, wifi of bluetooth een afdruk maken. De kleuren zijn heel helder en levensecht. Online kun je veel vinden over de beste fotoprinters van 2021 bijvoorbeeld op zuinig.nl. Zodat jij een weloverwogen keuze kunt maken voor een geschikte fotoprinter die jouw mooiste zomerkiekjes moeiteloos afdrukt.

Waar let je op bij het kopen van een fotoprinter?

Uiteraard is het handig van te voren eerst zelf te bedenken wat jij belangrijk vindt bij het kopen van een fotoprinter. Wat voor soort papier wil je gebruiken? Moet hij op wifi kunnen werken, of wil je juist liever iets met minder straling? Wil je ook op A3 kunnen printen of niet? Hoeveel ruimte heb je op je bureau? Als je een klein bureau hebt wil je natuurlijk voor een compacter model gaan. Natuurlijk is het belangrijk te bedenken, hoeveel geluid hij mag maken. Leuk weetje: voor als je veel onderweg bent kun je zelfs hele kleine fotoprinters krijgen. Deze neem je gemakkelijk met je mee, zodat je zelfs on the road jouw foto’s meteen kunt afdrukken. De techniek staat voor niets! Hopelijk kun je bijvoorbeeld via zuinig.nl een mooie keus maken voor de aanschaf van jouw fotoprinter naar wens.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *