Deze 3 tips zijn een echte must voor elke man!

Deze 3 tips zijn een echte must voor elke man!

Het is goed om je zelfverzekerd te voelen. Daar sluit het investeren in de juiste kleding natuurlijk goed op aan. In je jongere jaren maakte het allemaal veel minder uit wat je droeg. Nu ben je misschien wel klaar om carrière te maken of om op zoek te gaan naar de liefde van je leven. Dat betekend dat je looks er toch wat meer toe doen dan voorheen, want een goed verzorgde man straalt zelfvertrouwen uit. In deze blog vertellen we je meer over items die echt niet mogen ontbreken in jouw garderobe.

Denim spijkerjack

Dat we het hebben over items die niet mogen ontbreken, betekent niet dat er alleen maar nette kleding tussen zit. Het eerste item die je eigenlijk niet mag missen is een denim jacket. De jas is perfect voor de tijd van het jaar die eraan zit te komen. Je draagt hem bijvoorbeeld over een simpele hoodie wanneer het wat kouder is, of over een T-shirt als het al wat warmer wordt. De jas kan ook gecombineerd worden met een jeans voor een denim on denim look. Zorg wel dat de kleur van de jeans en het jack goed bij elkaar passen!

 

Het witte overhemd

Het witte overhemd is echt een absolute must. Dit is misschien wel het meest veelzijdige item dat je gaat vinden. Naast dat dit kledingstuk letterlijk met alles te combineren valt, staat hij ook nog eens elke man goed. Draag het witte overhemd met een donkerblauw of zwart pak voor een echt zakelijke look of combineer hem met een chino en eventueel een pullover voor een wat meer casual look.

 

Accessoires

Als je je kleding voor de dag hebt uitgekozen hoeft het niet te betekenen dat je ook al klaar bent met de look. Vaak worden vooral bij mannen de accessoires vergeten, terwijl deze echt een outfit helemaal af kunnen maken. Denk bijvoorbeeld aan een horloge voor bij een nette outfit, een pet of muts voor bij je denim on denim of een mooie riem bij een jeans. Deze items zijn misschien kleiner, maar kunnen desalniettemin echt een statement achter laten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *