Tips voor jou als ondernemer

Geld besparen? Het kan! En is eens niet zo moeilijk

Heb jij ook het idee dat je nauwelijks rond kunt komen? Houd je aan het eind van je salaris nog een stukje maand over? Zou jij ook graag wat geld willen besparen maar weet je niet goed hoe? Lees dan even deze blog want hierin leggen wij dat allemaal uit.

Alle beetjes helpen

Weet jij precies wat je maandelijks kwijt bent aan je boodschappen, persoonlijke verzorging, je telefoonabonnement, de abonnementen op je favoriete tijdschriften, de krant, Netflix, Spotify, et cetera? Nee? Dan ben je zeker niet de enige! Heel veel mensen weten namelijk niet eens hoeveel ze per maand uitgeven hieraan. Ze weten vaak alleen dat ze het einde van de maand amper halen. Het kan echter lonen om duidelijk overzicht te krijgen in je uitgaven. Want misschien heb je wel abonnementen op diensten waar je nauwelijks gebruik van maakt en belandt die duurbetaalde krant direct in de papierbak. Dat is natuurlijk ontzettend zonde van het geld! Ook kunnen veel mensen besparen op hun boodschappen en persoonlijke verzorging door het huismerk te kiezen in plaats van het duurdere A-merk. Alle beetjes helpen!

Spaar geld uit door over te stappen

Door op tijd over te stappen naar een andere energieleverancier en zorgverzekering kun je vaak ook geld besparen. Wanneer je je hier niet in verdiept kan het zomaar zijn dat prijsverhogingen van je huidige aanbieder ongezien en ongehoord aan je voorbij gaan. Tevens krijg je vaak een aantrekkelijke welkomstbonus aangeboden wanneer je overstapt. Dit kan zijn in de vorm van een bepaald geldbedrag of een leuke gadget zoals een nieuwe tv of gameconsole. 

Kies voor een leaseauto i.p.v. koop

Heb je nog geen auto en zit je eraan te denken om er één aan te schaffen? Of is je huidige auto wel eens aan vervanging toe? Overweeg dan eens om een auto te leasen in plaats van te kopen. Een leaseauto biedt namelijk veel voordelen in vergelijking met een koopauto. Zo weet je altijd precies wat je maandelijks kwijt bent aan je auto, want je betaalt een all-in-one prijs. Hier zijn alle zaken behalve de brandstofkosten al bij inbegrepen en kom je dus niet voor onvoorziene verrassingen te staan. Onderhoud, reparaties, pechhulp, wegenbelasting en de verschillende verzekeringen. Je hoeft je nergens druk om te maken! Een auto lease je eenvoudig en snel via de website van Autolease.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *