Zo maak je op een creatieve manier een eigen broodtrommel

Zo maak je op een creatieve manier een eigen broodtrommel

Ben je op zoek naar een leuke broodtrommel die jouw kinderen mee naar school of de kleuterschool kunnen nemen om echt van hun lunchpauze te genieten? In dit geval is het uiteraard van belang te kiezen voor hoogwaardige producten met duurzame kwaliteit. Alleen zo kun je er zeker van zijn dat de lunch van de kinderen vers en smakelijk blijft. Kwaliteit is dus een doorslaggevende factor. Toch mag het creatieve en speelse aspect van een lunchbox voor kinderen niet worden vergeten. De broodtrommel en het eten van de lunch is voor kinderen ook een sociale en soms zeer “speelse” gebeurtenis.

Voeg er een foto aan toe

Een eigen foto op de broodtrommel van een kind kan bijvoorbeeld zorgen voor meer creativiteit. MyMepal biedt jou als klant bijvoorbeeld de mogelijkheid om je eigen foto toe te voegen aan de lunchbox of broodtrommel van jouw keuze. Je hoeft hiervoor geen technologie deskundige te zijn en er zijn ook geen speciale ontwerp vaardigheden vereist. Via een eenvoudige ontwerp tool kan gemakkelijk een foto worden geüpload, die vervolgens door de MyMepal op de lunchbox wordt afgedrukt. Je kunt ook een lunchbox maken met een naam of een tekst naar keuze. 

Overige mogelijkheden

Bovendien zijn er nog meer ontwerpmogelijkheden. Het is bijvoorbeeld mogelijk om verschillende stickers, vormen of kleuren met elkaar te combineren en zo op een speelse manier een heel persoonlijk en heel eigen ontwerp te creëren. Natuurlijk kun je ook jouw eigen kinderen direct bij het creatieproces betrekken. Op die manier wordt het kopen van een lunchbox leuk voor het hele gezin.

Bekijk het ruime assortiment van MyMepal

Als je overweegt een nieuwe broodtrommel te kopen, is het het gemakkelijkst om even te kijken wat de MyMepal te bieden heeft. De webshop is overzichtelijk, zodat zelfs nieuwkomers gemakkelijk hun weg vinden. Trouwens, een broodtrommel hoeft niet altijd alleen voor kinderen te zijn. Ook volwassenen kunnen heel blij zijn met een creatieve en gepersonaliseerde lunchbox tijdens hun pauze.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *