geef een refurbished smartphone cadeau.v1

Tip: geef een refurbished smartphone cadeau

Is er binnenkort iemand jarig en vind je dat diegene een mooi cadeau verdient? Dan kun je natuurlijk kiezen voor de standaard cadeaubonnen of een envelop met geld. Maar hoe leuk is het om eens een keer iets anders te geven, dat nog wel betaalbaar is natuurlijk? Onze tip is niet alleen geschikt voor verjaardagen, maar ook als iemand is afgestudeerd, zijn rijbewijs gehaald heeft of iets anders te vieren heeft. Kies dit keer eens voor iets speciaals en geef een refurbished smartphone cadeau. Waar moet je op letten en waarom? We leggen het je graag uit.

Denk na over het besturingssysteem

In de enorme hoeveelheid telefoonaanbieders weet je soms niet meer welke telefoon geschikt is om cadeau te doen. Ga daarom eerst na welk besturingssysteem de persoon aan wie je het cadeau gaat geven graag gebruikt. Is dat bijvoorbeeld IOS? Ga dan voor een refurbished iPhone. Apple is namelijk de enige fabrikant dat IOS als besturingssysteem gebruikt. Werkt diegene liever met Android? Dan wordt het nog wel iets lastiger om te kiezen voor welke telefoon je moet gaan, omdat Android vaak het standaard besturingssysteem op smartphones is. Daarnaast heb je ook nog de Windows Phone- en BlackBerry OS besturingssystemen.

Een nieuwer- of ouder model?

Als je eenmaal hebt bepaald voor welk besturingssysteem je wilt gaan, kun je gaan kijken naar het type model. Kies je voor een model dat net op de markt is? Dan voldoet de smartphone aan de meest recente ontwikkelingen op het gebied van batterijduur, camera’s en andere specificaties. Het nadeel van een model dat nog niet zolang geleden is uitgebracht, is dat deze in verhouding duurder is dan een toestel van een jaar of twee geleden. Het is natuurlijk maar net hoeveel je wilt uitgeven.

De voordelen van refurbished smartphones

Een cadeau voor een ander moet natuurlijk wel betaalbaar blijven. Daarom is een refurbished smartphone een goede keuze, omdat deze een stuk voordeliger is dan een toestel dat nieuw uit de verpakking komt. Is een refurbished smartphone dat al gebruikt is dan minder goed? Nee, zeker niet. Refurbished smartphones worden op meer dan 20 punten gecontroleerd en onderdelen worden vervangen waar nodig. Hierdoor lijkt het toestel als nieuw, maar met een leuker prijskaartje. Daarnaast geniet je met een refurbished smartphone vaak van dezelfde voordelen als een nieuw toestel. Je hebt namelijk 24 maanden garantie, waardoor je niet bang hoeft te zijn als er iets gebeurt met de smartphone.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *