Originele cadeaus voor in een goodiebag.v1

Originele cadeaus voor in een goodiebag

Bij allerlei soort evenementen zijn goodiebags niet meer weg te denken. Of het nu op een beurs, congres of activiteit op straat is, bijna overal krijg je een tasje mee met verschillende promotieproducten. Soms zijn dit producten waar iemand écht iets aan heeft en soms belanden de goodiebags nog in de prullenbak voordat mensen het evenement hebben verlaten. Dat laatste is natuurlijk zonde en dit wil je als organisatie voorkomen. Maar wat zijn cadeautjes voor in een goodiebag waar iemand wel iets aan heeft? Wij zetten een aantal originele cadeaus voor je op een rij.

Kwaliteit

Laten we eerst even benadrukken dat de kwaliteit van de goodiebag jouw merk weerspiegelt. Bezoekers op een evenement worden waarschijnlijk bedolven onder de goodiebags, dus dan wil je wel dat die van jou er uit springt. Je wil immers zoveel mogelijk mensen bereiken met jouw merk. Probeer daarom cadeaus te kiezen die mensen in het dagelijks leven nog kunnen gebruiken. Stel bijvoorbeeld jezelf de vraag: wat zou ik leuk vinden om te krijgen in een goodiebag?

Powerbank

Alhoewel dit een standaard cadeau is, is het wel iets waar mensen écht iets aan hebben. Iedereen is druk in de weer en gebruiken onderweg apparaten zoals een laptop of smartphone. Deze batterijen gaan ook niet oneindig lang mee. Hoe handig is het dan als je onderweg je apparaten kunt opladen? Een kleine, compacte powerbank is makkelijk mee te nemen en dus een geweldig cadeau voor in een goodiebag.

Relaxpakketten

Om even aan te haken op het vorige cadeau: iedereen die druk in de weer is, kan wel een relaxmomentje gebruiken. Jij kan ze hierbij helpen door een relaxpakket aan te bieden! Er zijn verschillende manieren waarop je dit kunt doen. Zo kun je mensen een cadeaubon geven voor een luxe wellness, óf je stelt zelf een pakket samen. Denk hierbij aan geurkaarsen, maskertjes, bodyproducten of iets voor in bad of onder de douche.

Sleutelhangers en keycords

Zeker voor mensen die snel hun sleutels of andere spullen kwijtraken, kunnen sleutelhangers en keycords handige uitkomst bieden. Dit zijn ook prima cadeautjes voor zakenrelaties. Laat deze cadeaus bedrukken met bijvoorbeeld jouw logo of slogan en maak tevens gratis reclame. Deze producten zullen door een grote groep mensen worden gezien, dus dit is eigenlijk een win-win situatie. Sleutelhangers en Keycords bedrukken kan al vanaf een kleine oplage en je bent verzekerd van een goede kwaliteit!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *