Nooit meer een lege telefoon

Nooit meer een lege telefoon

Je kent het wel: je bent een dag op pad, je kijkt op je telefoon en je ziet dat die bijna leeg is. Helaas heb je niet overal een stopcontact waar je jouw telefoon kunt opladen. De oplossing? Maak gebruik van een powerbank. Met een powerbank kun je waar en wanneer je maar wilt jouw mobiele telefoon opladen. Ideaal dus, voor elke telefoongebruiker.

Een powerbank als relatiegeschenk

Een powerbank is dus een perfecte accessoire voor iedereen met een mobiele telefoon. Als bedrijf is dit ideaal om op in te spelen in de vorm van een relatiegeschenk. Personaliseer de powerbank naar de huisstijl van jouw bedrijf en je hebt zo een mooi item om mee te geven aan klanten. Daarbij is het goed om te weten dat er heel veel mogelijk is. Er zijn powerbanks waar je één keer een telefoon mee kunt laden, maar er bestaan ook powerbanks waarmee je meerdere keren je mobiel kunt opladen.Een powerbank als relatiegeschenk

Powerbank bedrukken

Door powerbanks te bedrukken in de huisstijl van jouw bedrijf, heb je een uniek item als relatiegeschenk. Er zijn diverse websites waar je terechtkunt voor het laten bedrukken van powerbanks. Waar gaat je voorkeur naar uit? Lees altijd goed wat de specificaties zijn om zo een juiste aankoop te verrichten. Denk goed na wat je precies op je powerbank wilt laten bedrukken. Wil je een afbeelding, logo of een ludieke tekst op je powerbank? Let erop dat een powerbank vaak niet groot is van formaat, dus het is een aanrader om goed na te denken wat je precies wilt bedrukken, want je wilt natuurlijk wel dat het opvalt.

 

Kies de beste powerbank

Als je op zoek gaat naar een powerbank dan zijn er diverse punten waar je op moet letten. Allereerst is het belangrijk dat je kijkt naar de grootte en het gewicht. Des te groter de powerbank, des te grotere tekst of afbeelding je kunt bedrukken op de powerbank. Verder is het belangrijk dat je kijkt naar de aansluitingen. Zo zijn er powerbanks waar één USB poorten in zitten, maar zijn er ook powerbanks met meerdere poorten. Overweeg dus altijd van te voren wat je het belangrijkste vindt. Kijk daarbij ook altijd naar de minimale afname. Wanneer je een powerbank wilt bedrukken is het vaak niet mogelijk om één exemplaar aan te schaffen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *