bamboe boxershort cadeau doen

Geef bamboe kleding cadeau!

Ben je op zoek naar een goed cadeau voor iemand die op het eerste gezicht al alles lijkt te hebben? Kom je er maar niet uit? Overweeg dan eens om bamboe kleding cadeau te doen. Bamboe kleding? Ja, je hoort het goed! Bamboe kleding is de afgelopen jaren uitgegroeid tot dé modetrend van dit moment. Niet alleen doordat de Bamboo Basics over zoveel verschillende voordelen beschikken, maar ook omdat duurzaam leven helemaal hot is anno 2019. Maak jij jezelf sterk voor een betere wereld en wil je dit graag overbrengen naar je familie en vrienden? Geef dan bamboe kleding cadeau! In dit artikel vertellen we meer over de voordelen van bamboe als textiel.

Wanneer werd bamboe kleding ontdekt?

Bamboe kleding is inmiddels niet meer weg te denken uit het huidige modebeeld. Toch is dit nog helemaal niet zo lang op de markt. Pas in 2001 werd voor het eerst ontdekt hoe van bamboe textiel kon worden gemaakt. Pas na die ontdekking begon het balletje te rollen en zagen we bamboe niet meer alleen als plant of als maal voor de panda’s, maar als een handig materiaal dat voor heel veel dingen ingezet kon worden.

In China maken ze nu voor vrijwel alles gebruik van bamboe. Zelfs voor het maken van woningen of het ophangen van bruggen is bamboe een geliefd materiaal. Dat bewijst maar eens dat bamboe over enorme krachten beschikt. Krachten die je jezelf niet kan voorstellen als je een blik op de plant werpt. Duurzaam ondergoed van bamboe cadeau dan? Altijd een goede keuze! Hieronder lees je waarom.

Waarom bamboe kleding cadeau doen?

Kleding cadeau doen is vaak al lastig omdat je de smaak van een ander niet altijd goed kunt beoordelen, duurzame kleding cadeau doen is nóg een tikkeltje lastiger. Want hoe weet je of de persoon in kwestie wel interesse heeft in duurzame kleding? Misschien maakt het hem of haar inderdaad weinig uit hoe de kleding is geproduceerd en wat de belasting is voor het milieu, maar ook hij zal de kwaliteiten van bamboe kleding weten te waarderen. Natuurlijk staat deze voor duurzaamheid, maar dat is zeker niet het enige positieve wat we hierover kunnen vertellen. Wij zetten de belangrijkste voordelen hieronder voor jou op een rijtje:

  • Bamboe kleding voelt zijdezacht aan. Veel mensen zijn verrast als ze voor het eerst bamboe dragen. De meeste mensen verwachten immers niet dat de stof zó ontzettend zacht voelt. De stof sluit uitstekend aan op je lichaam en wordt vaak qua gevoel vergeleken met kasjemere.
  • Bamboe kleding kan de lichaamstemperatuur reguleren. Waar je bij extreme warmte kunt genieten van een koel kledingstuk, zal deze juist weer ontzettend aangenaam voelen als je het koud hebt. Hierdoor geniet je tijdens ieder jaargetijde van een fijn kledingstuk.
  • Kleding van bamboe wordt vaak aangeraden voor mensen die last hebben van een gevoelige huid of die gevoelig zijn voor allergieën. Zij hebben vaak moeite om geschikte kledingstukken te vinden, omdat ze snel last krijgen van irritaties. Met bamboe is dit probleem verleden tijd. Deze zijdezachte stof is hypoallergeen, hierdoor zijn huidirritaties snel verdwenen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *