drink local

Drink local!

Waar we in Frankrijk zeker een wijntje moeten proeven en in Schotland eigenlijk niet om een glaasje Whisky heen kunnen, is Amerikaans bier een must taste wanneer u hier op vakantie bent. Gelukkig is er ook gewoon in Nederland de mogelijkheid om Amerikaans bier te proeven. Bij Mr. Hop is er namelijk een groot assortiment aan bieren, waaronder Amerikaans bier. Wat Amerikaans bier kenmerkt? Dat is moeilijk te zeggen, wnat ook hier zijn de variaties eindeloos. Van licht tot donker en tropisch tot voor warme winterdagen, het is maar waar u van houdt.

Waarom Amerikaans bier kiezen?

Wat maakt het dan dat we aanraden om eens Amerikaans bier te drinken? Dat komt doordat er weer heel andere smaken te vinden zijn dan bijvoorbeeld in Nederland of België. Denk aan een lekker licht biertje als het pilsje Solid Gold of Island Bliss. Ook binnen dit aanbod zijn bruine, blonde en amber bieren te vinden. Toch een tikje richting Frankrijk? Kies misschien voor de North Coast Brother Thelonious. Met een alcoholpercentage van zo’n 9,4% neigt het bijna naar een wijntje. Wat uw smaak dus ook is, met Amerikaans bier kunt u wel uit de voeten.

amerikaans bier

Vraag het de specialist

Mr. Hop heeft trouwens meer dan alleen Amerikaans bier in het assortiment. U vindt hier maar liefst 1400 verschillende soorten bieren. Denk aan Amber, alcoholvrij, IPA of zuurbier. Bij Mr. Hop heeft u de mogelijkheid om eens heel andere smaken te proberen. Niet alleen u zelf trouwens, want hier vindt u ook de meest originele biercadeaus. En waarom niet direct zelf lekker brouwen met een Brouwbaas bierpakket? Een echt houten kistje

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *