Cadeautjes met een persoonlijke touch!

Cadeautjes met een persoonlijke touch!

Veel momenten gaan gepaard met het geven van een cadeautje; iemand die afstudeert, een rijbewijs dat gehaald wordt, een huwelijk dat wordt gesloten, iemand die jarig is, kerst, sinterklaas, Valentijnsdag, en ga zo maar door… Maar waar de momenten van het cadeaus geven misschien wel niet op lijken te houden, geldt dat wellicht wel voor je inspiratie voor het verzinnen van de leukste presentjes. Onze tip? Ga voor een gepersonaliseerd cadeau; is mega persoonlijk en brengt de ontvanger vast en zeker een glimlach op het gezicht! Lees snel met ons mee voor de leukste gepersonaliseerde cadeaus!

 

Graveringen

Het laten graveren van een sieraad, een wijnglas of een bestekje is misschien wel één van de leukste gepersonaliseerde cadeaus die er bestaan. Het verrassende aan een gravering is dat je volledig zelf kan kiezen wat je in het cadeau wil laten plaatsen. Ga je voor de coördinaten van de plaats waar jullie elkaar ontmoet hebben? De datum waarop jullie je eerste kus wisselden? Laat je de favoriete afkorting van de naam van de ontvanger graveren? Een gravering is helemaal up to you en daarmee dus ontzettend persoonlijk!

 

Een foto-cadeau

Een andere topper onder de gepersonaliseerde cadeaus is het geven van een foto van jullie samen. Geeft waarschijnlijk een fijne herinnering neer en de ontvanger kan zelf weten waar of hoe hij deze foto plaatst. Vind je een foto in fotolijstje een beetje saai? Gelukkig zijn er meer opties, zoals bijvoorbeeld een foto in glas! Kies bijvoorbeeld voor een 2D of 3D foto in glas, wat een extra bijzondere touch aan een cadeau geeft. Een andere mooie manier van het geven van een foto-cadeau, is het laten maken van een spiegel cadeau. Bij een spiegel cadeau kan je een foto van jullie samen in een spiegel laten afdrukken, deze wordt dan transparant weergegeven, waardoor je dus eigenlijk een praktisch én een leuk cadeau in één hebt!

 

Praktische gepersonaliseerde cadeaus

Vind je een spiegel foto misschien niet het meest geschikte cadeau, maar klinkt de optie leuk én praktisch wel als muziek in de oren? Ga dan voor een ander gepersonaliseerd cadeau welke ook praktisch is, zoals het laten bedrukken van een koffiemok, een foto op een kussensloop laten plaatsen, het laten verwerken van een foto op een muismat of een telefoonhoesje met een foto of lieve tekst laten maken. Wees je er alleen wel van bewust dat de ontvanger bijvoorbeeld al een mooie mobiel hoes heeft en deze dus niet per se in gebruik zal nemen… desalniettemin is het gebaar van het cadeau natuurlijk al super!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *