3 aspecten waar jij je huisstijl goed in moet doorvoeren!

3 aspecten waar jij je huisstijl goed in moet doorvoeren!

Misschien is jouw bedrijf net een verandering doorgegaan in het gebied van een huisstijl. Je hebt een nieuw logo, nieuwe kleuren etc. Het is belangrijk dat je de nieuwe huisstijl goed doorvoert, want als je dit niet doet kan het slordig overkomen. In deze blog zullen wij drie aspecten van jouw bedrijf benoemen waar jij je huisstijl goed in voor moet laten komen.

 

  • Mail

 

Waarschijnlijk gaat een groot gedeelte van jouw klantencontact via de mail. Dit is daarom ook één van de belangrijkste visitekaartjes van je bedrijf. Je moet er goed voor zorgen dat deze in de actuele huisstijl van je bedrijf is, want je klanten zullen je hieraan herkennen. Het is zelfs een mogelijkheid om jouw klanten een update te doen wanneer jij je huisstijl verandert, dat dit het geval is. Zo blijven jouw klanten hiervan op de hoogte, en zullen ze niet raar opkijken wanneer een mail compleet anders is vormgegeven dan voorheen. 

 

  • Stands

 

Als jouw bedrijf wel eens op een netwerkborrel aanwezig is, is het heel belangrijk dat je jouw stand in de juiste huisstijl hebt ingericht. Als je dit niet doet, zal je geen accurate representatie van je bedrijf zijn. Klanten die je via deze netwerkborrel binnenhaalt, zullen je misschien online niet herkennen en verder gaan zoeken naar een bedrijf dat dezelfde service aanbiedt. Als je bepaalde producten meeneemt naar de borrel, is het ook belangrijk dat deze ook in de juiste huisstijl zijn. Twee verschillende huisstijlen door elkaar staat namelijk al helemaal slordig. 

 

  • Je website

 

Waar je mail je visitekaartje is voor je klanten, is je website dit voor potentiële klanten. Zij zullen door jouw website bepalen of zij interesse in jouw dienst hebben, of dat ze liever naar een andere aanbieder gaan. Het is dus belangrijk dat jouw website in de juiste huisstijl is, want je wil niet dat potentiële klanten een slechte eerste indruk hebben. Ze zullen dan waarschijnlijk afhaken. 

Vind jij het lastig om je website up-to-date te houden? Bij Best4U zorgen zij voor een website op maat, volledig volgens jouw huisstijl. Zij zullen er in vijf dagen voor zorgen dat jij een volledig functionerende website hebt, die als perfect online visitekaartje kan fungeren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *