Pins en speldjes laten maken

Pins en speldjes laten maken

Organiseer je binnenkort een evenement en wil je graag merchandise laten maken om te verkopen / geven aan de gegadigden? Dan is het geen slecht idee om custom pins en speldjes te laten maken. Hiermee is het duidelijk dat iedereen die bij het evenement is bij elkaar hoort!

Hoe laat ik pins en speldjes maken?

Er zijn verschillende soorten pins en speldjes. Je kunt kiezen voor 3d pins, emaille pins (hard/zacht), 2d pins en nog veel meer! Wat de gelegenheid ook is, je kunt er wel een pin voor bedenken. 

Je laat pins en speldjes maken door eerst een ontwerp te maken. Dit ontwerp kan het logo van een evenement of bedrijf bevatten, maar het kan ook iets heel anders zijn. Het ontwerp mag je zelf maken, maar je kunt altijd hulp krijgen van Pro Merchandise. 

Prijzen pins en speldjes

De kosten van het laten maken van pins en speldjes is sterk afhankelijk van verschillende factoren. Zo ligt het bijvoorbeeld aan de grootte van de bestelling, de complexiteit van het design en de soort pins die je wilt laten maken.

Waar kan ik mijn pins en speldjes voor gebruiken?

Pins en speldjes kun je laten maken voor vrijwel elke gelegenheid. Of het nou gaat om een festival, een jubileum of een dag met vrienden. Voor elke gebeurtenis kan je een herinnering maken door pins en speldjes uit te delen. 

Pins en speldjes zijn al heel lang populair in de merchandise wereld. Ze zijn namelijk heel toegankelijk en iedereen wil er wel één, terwijl ze wel goed opvallen op je kleding. 

Leuk feitjes over pins en speldjes

Door de grote populariteit van pins en speldjes zijn er zelfs gebouwen die zich hier specifiek op focussen. Zo is er in Nederland bijvoorbeeld een speldjesmuseum in de buurt van Rotterdam. Hier worden ook vaak exposities gehouden op basis van een bepaald thema. 

Als je twijfelt over het ontwerp van je pins en speldjes zou je hier dus heen kunnen gaan voor inspiratie! Het is echter gemakkelijker om contact op te nemen met Pro Merchandise, want die zitten altijd vol met inspiratie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *