Picknick tafel

Picknick tafel kind

Iedereen kent de picknick tafel kind wel. Hoe leuk is het dat je allerkleinste met vriendjes samen aan de picknick tafel in de tuin wat eet of drinkt. 

De picknick tafel kind kan je in verschillende soorten krijgen zoals hout en plastic. Met de plastic picknick tafel heb je als voordeel dat het mee kan de natuur in. Natuurlijk is het niet alleen eten en drinken aan de picknick tafel maar een leuke kleurplaat kleuren of een spelletjes doen is natuurlijk ook mogelijk. Wanneer ze dit buiten doen heeft je kind meteen frisse lucht gehad. 

De picknick tafel als speelhoek

De picknick tafel kind kan ook heel goed gebruikt worden in de speelhoek in huis. Doordat dit soort tafels er in verschillende soorten en maten zijn kun je voor een speelhoek de juiste kiezen. Op die manier heeft je kind een rustige plek in huis waar het kan spelen. En de kleur van de tafel kan je natuurlijk ook overlaten aan je kind. 

Een meisje zou snel voor wit of roze kiezen maar een jonge kiest weer wat anders. Zelfs op de kinderkamer kan je gewoon een picknick tafel kind zetten. Op die plek kunnen ze dan ook hun opdrachten maken en dat kan alleen maar ook met een vriendje of vriendinnetje samen. Doordat dit soort modellen ook goed passen op een kamer kan je de kleur ook op het interieur van de kamer aanpassen. Je kind kan nu lekker op de kamer ontspannen door te kleuren, tekenen of spelen met auto’s.

Elk kind een eigen auto

Wanneer het kind toe is aan een uitdaging buiten dan is een auto voor kinderen ook een hele leuke optie. Je kind moet er natuurlijk wel groot genoeg voor zijn. Bij dit soort auto’s kan je kind er zelf in rijden en zit er ook een echt gaspedaal, versnellingspook en een echt stuur in. Er zijn verschillende soorten natuurlijk maar sommigen kunnen wel tot 6 kilometer per uur gaan. 

Veiligheid gaat natuurlijk altijd voor alles. Daarom is het van belang dat er een veilige accu in zit. Je kind rijdt langzaam en geleidelijk weg. Ze krijgen dus geen schok waardoor ze schrikken. Ook is het verstandig om je kind vast te zetten. 

Vliegtuigen spotten met je kind

Een favoriete bezigheid die weinig geld kost, met kinderen is nog altijd vliegtuigen spotten. Wanneer de vraag hoe kan ik een vliegtuig volgen bij je opkomt, dan hebben we goed nieuws! Dit kan gewoon online en tegenwoordig zijn er zelfs speciale apps voor ontworpen. Dit is vooral handig als er een speciaal vliegtuig naar Nederland komt of als je natuurlijk zelf iemand moet ophalen op het vliegveld. 

Vliegtuigen spotten kun je op verschillende plekken rondom Schiphol. Google maar eens dan kom je vast wel wat tips van andere spotters tegen. Vliegtuigen spotten kost niets en voor kinderen is het vaak een hele belevenis om de vliegtuigen zo laag over te zien vliegen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *