Ideeën om je verjaardag te vieren tijdens corona

Ideeën om je verjaardag te vieren tijdens corona

Helaas moeten de verjaardagen met minder mensen gevierd worden dan dat je gewend bent. Corona heeft aardig wat roet in het eten gegooid maar wees niet getreurd. We moeten er op dit moment het beste van maken. Een verjaardag is namelijk een van de leukste feestdagen en jij moet die dan in het zonnetje komen te staan. Zowel in het echt als online. Wil jij ook graag de boel wat gezelliger versieren tijdens je verjaardag, lees dan verder wat je het best kunt gebruiken en hoe je dit kan doen!

Sweet 16

De welbekende sweet 16 waar normaal gesproken complete locaties voor worden afgehuurd en waar tientallen of zelfs honderdtallen tieners tot laat in de avond doorgaan. Door de corona is het helaas niet mogelijk om een grote sweet 16 te houden maar er zijn natuurlijk genoeg mogelijkheden om deze dag ongekend voorbij te laten gaan. Je kunt kiezen voor een autoparade door de straat van de jarige. Deze straat kun je versieren met ballonnen en slingers. Met ballonnen kun je een boog maken waar de auto’s onderdoor moeten rijden. De jarige kan een sjerp om doen en aan het huis kunnen verschillende borden worden gehangen waarop te zien is dat er iemand 16 jaar is geworden. Voor het huis kan er nog een versierde tafel neergezet worden waarop de jarige haar cadeau’s kan stallen.

Eindelijk 18

De leeftijd 18 is toch een van de speciale verjaardagen. Je wordt niet alleen volwassen, maar je mag ook stemmen, drinken en je mag zelfs je eigen bedrijf starten! Daarom wordt de 18e verjaardag vaak groots gevierd. In deze tijden is het lastig om heel veel vrienden uit te nodigen, maar om je dag toch speciaal te maken helpen wij je een beetje op weg. Online is nu het nieuwe gebruikelijke, dus een online feest kan super leuk worden, maar natuurlijk wel met de juiste versiering. Vraag al jou familie en vrienden om hun kamer ook leuk te versieren. Denk hierbij aan ballonnen en slingers! Zo is niet alleen jouw kamer leuk versierd, maar die van iedereen. Om ‘s avonds een feest te geven is lastig, maar wat dacht je van een silent disco. Nu hoef je zelf geen koptelefoon op, maar kan je leuke meezingers op zetten, zodat je vrienden dit ook horen en jullie dit gezamenlijk mee kunnen zingen!

Halve Abraham of Sarah 25 jaar

Voor sommigen een mijlpaal, voor anderen een de harde waarheid. 25 jaar en dat moet gevierd worden, maar hoe doe je dat in tijden van corona? Ongetwijfeld wordt er in de voortuin een halve Sarah of half Abraham geplaatst. Verder wordt er door vrienden of vriendinnen meestal een doek opgehangen met daarop jouw grappigste momenten en leuke foto’s. Helaas zou je de rest van de verjaardag digitaal verder moeten vieren. Je kunt een bijvoorbeeld via skype een groep aanmaken waarin je met elkaar kunt videobellen. Mocht je echt graag mensen over de vloer hebben, dan kun je gaan werken met een tijdslot. Je nodigt de visite uit met bijgevoegd tijdslot. Zo kan het bezoek nog wel een verjaardagstaartje mee eten en zorg je ervoor dat je de juiste corona maatregelen naleeft.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *