Karaoke

Maak jouw feestje compleet met een karaoke set!

Geef jij binnenkort een feestje? Of hou je ervan om gezellig een karaoke avondje te organiseren? Dan is een karaoke set onmisbaar! Stap lekker uit je comfortzone en zing mee met de klassiekers, de foute nummers en de hitjes van nu! Zing alleen of samen met je vrienden de leukste nummers. Met een karaoke set is jouw feestje geheid geslaagd! In deze blog vertellen we je alles over karaokesets, zodat jij alles op orde hebt voor je feestje.

De karaoke set

Het belangrijkste item van de avond is natuurlijk de karaoke set. Zonder een karaoke wordt het moeilijk een karaoke te zingen. Bij een karaoke set is een echo-effect verwerkt. Het gevolg hiervan is dat het geluid een extra boost heeft. Daarnaast is een goede microfoon ook essentieel. Iedereen moet je wel goed kunnen horen zingen. We raden je dus aan om een karaoke set te halen met een microfoon erbij. Natuurlijk kan je er ook voor kiezen om deze apart te halen.

Liedjes, liedjes en nog meer liedjes

Niet te vergeten: de playlist! Voor een avondje karaoke kan je allerlei soorten muziek uitkiezen. Je kunt kiezen uit top hits, guilty pleasures en de echte meezingers. Stel van te voren jouw playlist samen, waarvoor je niet lang hoeft te zoeken naar nummers. Dit kan je doen via YouTube of Spotify. Als je de playlist klaar hebt is het bijna tijd om het feestje te beginne. Je mist nog één item!

Het beeldscherm

De karaoke set hebben we aangeschaft en we hebben een leuke playlist samengesteld. Dan mis je nu alleen nog een scherm! Een scherm is handig zodat je de tekst kan lezen. Het kan zijn dat je niet alle teksten uit je hoofd kent. Een scherm helpt hierbij, niemand kan zeggen dat ze de tekst niet kennen. Dankzij een scherm hoef jij niet snel alle liedjes in je hoofd te stampen.

Een karaoke set bestel je bij Maxiaxi

Je bent nu helemaal klaar voor jouw feestje! Heb je nog geen karaoke set thuis? Dan hebben wij de zaak voor jou! Bij Maxiaxi kan jij jouw karaoke set aanschaffen. Maxiaxi is een speciaalzaak op het gebied van licht en geluid. Ben je ook nog opzoek naar een microfoon of versterkens, dan kan je ook terecht bij Maxiaxi. Neem snel een kijkje op de website voor het ruime assortiment!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *