cadeau kerstboom

Het ideale cadeau voor onder de boom

Voor je het weet is het alweer oudejaarsavond en staan we met champagne te proosten op het nieuwe jaar. Maar, voor het zover is, sloven we ons eerst uit in de keuken, maken we het gezellig in huis en genieten we van de kerstdagen. Ben jij op zoek naar het perfecte cadeau voor onder de boom? Lees snel verder voor de gouden tip!

Duurste maand

Jaarlijks wordt door banken onderzocht hoe ons uitgavenpatroon is. Uit een onderzoek van vorig jaar blijkt dat december verreweg de duurste maand is. We geven ongeveer 18% meer geld uit, dan tijdens een doorsnee maand[1]. Uiteraard geen schokkende uitkomst, maar waarom niet kijken of dit anders kan?

Het gaat om het gebaar

Het ideale kerstcadeau hoeft absoluut geen fortuin te kosten. We vinden het veel belangrijker om iets met emotionele waarde te ontvangen; iets dat recht uit hart komt en een unieke boodschap heeft. Daarnaast draait kerst om samen zijn. Na lange tijd zoek je je familie op aan de andere kant van het land, of spreek je af met vrienden die je al een poos niet meer had gezien. Dat is veel belangrijker dan dure cadeaus.

Het ideale cadeau voor onder de boom

Out of the box

Uiteraard begrijpen we heel goed dat je niet met lege handen kunt verschijnen. Maar wat neem je dan mee voor je naasten? Die cadeaubonnen heb je nu wel vaak genoeg gegeven. Ook die pannenset van vorig jaar staat nog te glimmen in de keukenkast bij je ouders. Dit jaar wil je het dus helemaal anders aanpakken. Ons advies: denk out-of-the-box!

Inplannen maar!

Heb je al eens overwogen om een agenda 2020 cadeau te geven? We horen je denken: “Een agenda?! Ik was op zoek naar een leuk cadeau…”. Ja een agenda! Deze zijn namelijk ook verkrijgbaar in luxe uitvoeringen. Niet alleen zorg je voor een vliegende start van 2020, je kunt er ook iets anders leuks mee. Je kunt namelijk deze agenda vullen met afspraken en leuke uitjes of dagjes weg! Superleuk om alvast dat weekendje weg in te plannen met je vriendengroep of vriendinnen. Of dat familie-uitje naar de dierentuin in het voorjaar. En wat dacht je van een spannende date met je partner? Je kunt het zo gek niet bedenken!

Win-win

Graag zien we dit als een win-win situatie: je geeft een uniek cadeau en profiteert zelf mee! Jij bent namelijk de partner in crime tijdens al die leuke activiteiten. Daarnaast weet je zeker dat de afspraken alvast in de agenda staan, en heb je iets om naar uit te kijken.

Happy 2020!

Het perfecte cadeau is gevonden en je bent opgelucht dat je niet alle warenhuizen hoeft af te struinen. Maak een lijstje van activiteiten en to do’s, bestel die agenda en vul die kalender voor 2020 maar alvast in! Namens ons alvast fijne dagen en ee

[1] Bron: banken.nl https://www.banken.nl/nieuws/21300/december-is-verreweg-de-duurste-maand-van-het-jaar

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *