Tip: geef een lamp cadeau

Heb jij er ooit aan gedacht om iemand een lamp cadeau te geven? Waarschijnlijk niet, maar dit is wel een goed idee. Verlichting is namelijk iets wat iedereen nodig heeft. Dit kan een grote investering zijn, dus door dit cadeau te doen (bijvoorbeeld tijdens een housewarming) hoeft iemand dit niet allemaal zelf aan te schaffen. Scheelt de ontvanger een hoop kosten in een toch al zo dure periode. Geef led-lampen of designlampen cadeau en je weet zeker dat iemand er écht iets aan heeft. En het hoeft helemaal niet stom of saai te zijn. Wij geven je vier tips voor leuke verlichting waar de ontvanger zeker weten blij mee gaat zijn.

Twinkly kerstverlichting

De kerst staat alweer bijna voor de deur. Wil jij dit jaar écht uitpakken met je kerstcadeaus? Geef dan Twinkly kerstverlichting cadeau. Dit is slimme verlichting voor in de boom, die te besturen is via een app op een telefoon of tablet. Met behulp van een paar klikken in de app worden de led-lampjes aangezet, maar kunnen ze ook volledig gepersonaliseerd worden. Dit jaar wordt de kerstboom van de cadeau-ontvanger dus helemaal eigen, met originele kleuren, lichtschema’s en animaties die helemaal zelf gecreëerd kunnen worden. Een volledig roze boom? Een boom met lichtjes in de vorm van een smiley? Het kan allemaal! Twinkly kerstverlichting is een cadeau waar je iedereen blij mee maakt.Twinkly kerstverlichting

Lichtboxen

Decoratieve lichtboxen brengen iedere boodschap tot leven. Hierin maak je namelijk met de meegeleverde letters, symbolen en emoticons een leuke tekst. De box is voorzien van led-verlichting waardoor de boodschap er echt uit knalt. Leuk voor op feestjes, maar ook gewoon als decoratie voor in de woon- of slaapkamer. Als je dit cadeau geeft kun je er bijvoorbeeld voor kiezen om alvast zelf een leuke persoonlijke tekst te creëren met de letters. Zo verras je de ontvanger op een originele manier.

Binnen- of buitenverlichting

Ook een ‘gewone’ armatuur is leuk om te geven (én om te krijgen). Niet alleen komt deze hoogstwaarschijnlijk het meest van pas, ook kun je hiermee echt rekening houden met de stijl van de ontvanger. Zowel tuinverlichting als (functionele) verlichting voor binnenshuis is hierdoor een fijn en nuttig cadeau. Met een mooie wandlamp, tafellamp of hanglamp maak je namelijk iedereen blij. Zeker als de ontvanger bezig is met een verbouwing of net een nieuw huis gekocht of gehuurd heeft.

Traditionele kerstboomverlichting

Uiteraard kun je iemand die net een nieuwe woning heeft verblijden met de eerder genoemde slimme kerstverlichting. Voor iedereen met een kleiner budget is het ook altijd een leuk idee om gewoon traditionele kerstboomverlichting cadeau doen. Iets goedkoper dan de slimme variant, maar het komt wel áltijd van pas. Iedereen wil namelijk een vrolijk versierde boom en dan natuurlijk met mooie lampjes.Traditionele kerstboomverlichting

Verlichting cadeau doen is niet alleen handig en nuttig, maar ook heel leuk. Geef een persoonlijk cadeau met een lichtbox of ga voor mooie (slimme) kerstverlichting waar de ontvanger écht iets aan heeft deze kerst. Zo ben je écht origineel op die housewarming binnenkort. Heb jij het licht al gezien en geef je dan een lamp cadeau?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *