Geef een ander geen corona cadeau

Geef een ander geen corona cadeau

Heb je klachten zoals hoesten of andere Corona gerelateerde klanten, of ben je in de buurt geweest met een besmet persoon? Dan kan het zijn dat je snel zekerheid wilt voor jezelf en ook voor anderen. Dat kan, door het doen van de corona sneltest.

Heb je klachten, maar wil je toch bij je grootouders langs, een boodschap doen, of gaan werken? Dan wil je dat natuurlijk alleen maar op een veilige manier doen, door je eerst te laten testen op het coronavirus. Het is wel zo fijn als je dan geen dagen op de uitslag hoeft te wachten. Dat hoeft gelukkig ook niet. Je kunt heel makkelijk en snel een 15 minuten coronatest doen.

Corona sneltest

Deze corona sneltest kun je heel eenvoudig af laten nemen, door simpelweg een online afspraak te maken. Je bepaalt eerst op welke locatie je de test af wilt laten nemen en vervolgens wat voor soort test je af wilt nemen. Dan kies je het aantal personen waarmee je wilt komen. Hierna reken je direct online af. Je kunt meestal erg snel terecht en daarna, bij een negatieve uitslag, weer over op de orde van de dag. Deze zekerheid is erg fijn, zo geef je een ander geen corona cadeau!

Soorten sneltests

Er zijn verschillende sneltests om duidelijkheid te krijgen of een covid besmetting hebt, of dat je het verleden covid gehad hebt. De eerste en veelvuldig gebruikte manier is door middel van een neusswab. bij deze test gebruiken ze een wattenstaafje die ze in je neus steken. Dit wattenstaafje kan daarna in een vloeistof geplaatst worden, deze vloeistof gaat de laborant vervolgens op een teststrookje druppelen. Deze test heeft als voordeel dat hij bijzonder snel is. In slechts 15 minuten weet je of je positief of negatief bent.

Bloedafname

Een corona test laten doen kan ook via een bloedtest. Bij deze test zal de persoon die de test uitvoert een klein beetje bloed afnemen. Dit gebeurt eenvoudig via een klein prikje in je vinger, zoals bij een diabetestest. In een testapparaat kan daarna kan worden afgelezen of je de antilichamen die ontstaan bij een covid besmetting, in je bloed hebt. Ook is er een combitest, waarbij de neusswab en bloedafname worden gecombineerd. Deze biedt extra zekerheid.

Test voor bedrijven

Heb je een bedrijf en wil je zekerheid voor je werknemers en jezelf, omdat er een besmetting is op de werkvloer, er moeilijk afstand kan worden gehouden, of misschien omdat er mensen moeten reizen? Dan is de sneltest op eigen locatie een perfecte oplossing. Net zo eenvoudig te regelen en snel een duidelijk certificaat in handen. Ook kun je makkelijk online zelftesten bestellen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *