Cadeautips voor iemand die al (bijna) alles heeft

Cadeautips voor iemand die al (bijna) alles heeft

Wil je hem of haar een cadeau geven, maar kan je maar geen inspiratie vinden? Lijkt hij vrijwel alles al te hebben? Dan kunnen we het ons goed voorstellen als je tegen iedere verjaardag of bijzondere gelegenheid opkijkt. Wellicht denk je eerst aan de wat traditionelere cadeautjes zoals een paar sokken, parfum of een goede fles wijn. Maar wat als je écht iets persoonlijks wilt geven? Waar kan je hem of haar dan nog mee verrassen? Wij hopen je in dit artikel voldoende inspiratie te geven!

Hoe goed ken je hem of haar?

Wanneer je een persoonlijk cadeau aan een dierbare wilt geven, weet je waarschijnlijk maar al te goed waar hij of zij van houdt. Als deze persoon op het eerste gezicht geen duidelijke hobby’s heeft, kan dit echter een stuk lastiger zijn. Daarom is het verstandig om zijn persoonlijke situatie onder de loep te nemen.

Denk hierbij zelfs aan de kleine dingen zoals de auto waarin hij rijdt. Rijdt hij of zij bijvoorbeeld in een private lease auto? Doet deze persoon aan plezierritjes of is het juist geen ervaren rijder? Dit zijn allemaal dingen die van invloed kunnen zijn op jouw cadeau. Iemand die dolgraag rondrijdt kan je bijvoorbeeld een verrassende roadtrip cadeau doen. Wanneer iemand juist minder graag de weg op gaat, zal deze optie al snel afvallen.

Door continu de interesses en het dagelijks leven van deze persoon op een rijtje te zetten, krijg je een duidelijk overzicht van mogelijke cadeaus. Hoe goed je hem of haar ook kent, door hier veel aandacht aan te besteden kan je soms tot verrassende conclusies komen.

Gegraveerd cadeau

Wat geef je iemand die eigenlijk al alles heeft? Hoe voorkom je dat deze iets krijgt wat al een tijdje in het bezit is? Door je cadeau te personaliseren natuurlijk!

Is hij bijvoorbeeld niet vies van een glaasje whisky? Geef hem dan een gepersonaliseerd whiskyglas cadeau. Is zij dol shoppen en vergeet ze altijd een eigen tas mee te nemen? Geef haar dan een gepersonaliseerde big shopper cadeau. Dit zijn cadeaus waar ze niet alleen veel aan hebben, maar die ook nog eens aantonen hoe goed je deze persoon kent. Met een gegraveerd cadeau schiet je altijd in de roos.

Geef een dagje weg

Tijd vinden om samen iets leuks te doen is in de huidige samenleving steeds moeilijker. Steeds vaker proberen we een druk gezinsleven, een veeleisende carrière en een privéleven met elkaar te combineren. Dat lukt vaak niet. Een verjaardag of andere speciale gelegenheid kan dan ook de uitgelegen kans bieden om extra tijd met jouw dierbare door te brengen. Door hem of haar een dagje weg te geven, versterk jij jullie relatie en geef je iets wat je met een traditioneel cadeau nooit zou kunnen doen: een blijvende herinnering.

Weet je niet wat je hem of haar kan geven? Bedenk dan goed waar zijn interesses liggen en speel hier op in. Zo maak je nooit een verkeerde keuze. En vergeet niet: een cadeau dat met liefde wordt gegeven

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *