cadeau voor 21 jaar

Cadeau voor vrouw 21 jaar

Binnenkort wordt er weer een verjaardag gevierd, maar niet zomaar een, want een goede vriendin van je is namelijk 21 jaar geworden! Bij deze bijzondere leeftijd hoort natuurlijk een groot feest, waar jij voor bent uitgenodigd. Naast een geslaagd feest zijn ook cadeautjes een belangrijk onderdeel van de verjaardag en je wilt graag een geschikt geschenk geven. Maar een uniek cadeau, waar de jarige oprecht blij mee is, is nog helemaal niet zo eenvoudig gevonden.

Technische snufjes

Dat techniek alleen leuk is voor mannen, is helemaal niet waar. Steeds meer vrouwen vinden het ook leuk om zich hier mee bezig te houden. Daarnaast maakt her ook een steeds groter onderdeel uit van onze dag. Bijna iedereen is wel in het bezit van een mobiele telefoon of een laptop en daar zijn natuurlijk veel accessoires voor te krijgen. Denk aan een powerbank, wat heel handig is om je elektronische apparaten onderweg mee op te laden, een hoesje voor je telefoon of een nieuwe oplader. Je kan het zelfs wat persoonlijker maken door een hoesje te laten bedrukken met een grappige foto of een leuke tekst.

Vriendenboekje

Een vriendenboekje? Is dat niet juist iets voor jonge kinderen op de basisschool? Nee, er zijn juist speciale vriendenboekjes waar vriendengroepen leuke berichten in kunnen zetten. Het is dus niet enkel iets voor jonge kinderen, maar ook veel volwassenen maken hier gebruik van. Het is leuk om dit aan de jarige te geven. Je kan ervoor kiezen om hem van tevoren al vol te schrijven met leuke berichtjes en mooie foto’s aan herinneringen van de afgelopen jaren. Het is een persoonlijk cadeau waar de jarige nog vele jaren naar terug kan kijken.

Iets voor het huis

Grote kans dat de jarige al op zichzelf woont. Dan is het altijd leuk, en bovendien handig, om wat te ontvangen voor in het huis. Dit kan van alles zijn: van decoratieve spullen tot keukengerei: het komt allemaal wel van pas. Koop bijvoorbeeld haar favoriete kaarsen of is ze nog opzoek naar een nieuwe pan? Schaf deze dan voor haar aan. Ook heb je deze geschenken voor ieders budget. Het hoeft immers helemaal niet zo duur te zijn. Je kan ook met een aantal vrienden wat geld bij elkaar leggen om zo een groter cadeau te kopen. Wellicht wil ze al een lange tijd een nieuw koffiezetapparaat of zijn die kussen op de bank nu echt wel een keer aan vervanging toe.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *