21 diner cadeau vrouw

21 diner cadeau vrouw

Het is een typisch Nederlandse traditie: het geven van een 21-dinner wanneer je 21 jaar oud wordt. Tijdens dit diner worden vrienden en familie uitgenodigd om samen met de jarige te genieten van een heerlijk menu. Bij zo’n feestelijke gelegenheid wil je natuurlijk niet aankomen met lege handen. Je brengt in dat geval graag een leuk cadeautje mee. Maar wat geef je eigenlijk cadeau bij een 21-diner? Zit je met de handen in het haar en weet je niet meer wat je haar moet geven? Dan zijn hier een aantal leuke cadeautips op een rijtje.

Een wijnpakket

Bij een speciale gelegenheid hoort natuurlijk wijn. Vooral bij een 21-diner zullen er heel wat flessen doorheen gaan. Een wijnpakket is in dat geval een goed geschenk. Er zijn verschillende wijnpakket beschikbaar. Met een wijnpakket kan je de jarige kennis laten maken met verschillende soorten wijnen, die ze wellicht nog niet eerder geproefd heeft. Natuurlijk hoef je niet direct een heel wijnpakket te geven, maar kan je ook aankomen met een fles van haar favoriete wijn. Wijnen zijn geschenken die het eigenlijk altijd wel goed doen!

Een mooi sieraad

21 is een bijzondere leeftijd welke uitgebreid gevierd zal worden. Een mooi sieraad is een perfect aandenken aan deze dag. Denk hierbij aan een paar mooie oorbellen of ga voor een subtiele ring. Met een sieraad kan je ook alle kanten op. Misschien vind je het belangrijk om een persoonlijk cadeau te geven. Dan kan je ook een kettinkje of armband geven en deze laten graferen om het net wat bijzonderder te maken. Een sieraad zullen veel vrouwen graag dragen en het is tevens een mooie herinnering aan een bijzondere dag.

Een goed boek

Een boek geven klinkt misschien niet heel origineel en afgezaagd, maar je kan er juist alle kanten mee op. Je kan natuurlijk een goed boek cadeau geven, als de jarige houdt van lezen, maar er zijn nog zo veel ander boeken. Denk bijvoorbeeld aan een speciaal vriendenboek waar iedereen een leuk bericht in kan schrijven voor je jarige. Hier heb je jarenlang plezier van en je kan op ieder moment deze berichten terug lezen. Of een kookboek, deze komt immers altijd van pas. We hebben natuurlijk niet elke dag inspiratie om weer een originele maaltijd op tafel te zetten en hier kan een kookboek goed bij helpen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *