kerstverlichting

Cadeautip: kerstverlichting

Kerstverlichting cadeau geven? Altijd een leuk idee! De lampjes komen namelijk echt niet alleen van pas tijdens de feestdagen, maar kunnen eigenlijk in elke periode van het jaar een leuke toevoeging zijn aan iemands huis of tuin. Maar welke kerstlampjes kun je nu eigenlijk het beste cadeau geven? In deze blog zetten we dat voor je op een rijtje.

1. Twinkly kerstverlichting

Slimme kerstverlichting is in opkomst. Kerstlampjes die je bedient met een app op je telefoon of tablet zijn namelijk niet alleen zeer handig en praktisch (onder andere doordat je allerlei timers en schema’s kunt instellen om het gebruik te automatiseren), maar bieden vaak ook een stuk meer leuke mogelijkheden dan ‘normale’ kerstlampjes. Twinkly kerstverlichting is hierop zeker niet de uitzondering. Deze slimme kerstlampjes zijn extra speciaal!

Met de app kun je namelijk alle lampjes van de Twinkly kerstverlichting compleet personaliseren. Kies uit 16 miljoen kleuren en diverse opties of projecteer bewegende lichtpatronen over de hele kerstboom. Zo zorg je er heel eenvoudig voor dat het licht altijd bij jouw interieur past en precies de uitstraling heeft die jij leuk vindt. Hierdoor zijn deze lampjes het hele jaar door een leuke toevoeging aan ieders huis of tuin. Ideaal om over een kast of tafel te draperen, aan de muur te bevestigen of voor het versieren van de tuin. Met Twinkly kerstverlichting maak je iedereen blij, of je dit nu in december of in juli cadeau geeft.

Twinkly kerstverlichting kopen

2. Lichtslangen

Ook een lichtslang is op ieder moment van het jaar een goede toevoeging aan iemands huis of tuin. Het sterke plastic omhulsel is makkelijk in allerlei vormen te buigen en de led lampjes stralen licht uit in een lichtkleur die de ontvanger het mooiste vindt. Je hebt de keuze uit onder andere warm wit en koud wit licht, maar kunt ook gaan voor multicolor verlichting. Zo breng je hiermee meer verlichting naar je huis of tuin én kun je de lampjes gebruiken op een feestje. De lichtslangen kunnen gemonteerd worden in het raamkozijn, of cirkel ze buiten om het tuinhek of om een boom heen. De ontvanger van dit cadeau weet zeker wel een plekje waar deze lampjes goed tot zijn recht komen!

3. Led kaarsen

Last but not least: led kaarsen! Deze kaarsen werken op led verlichting, maar zien er zeker niet nep uit. Vaak is de buitenzijde gemaakt van echte wax en zijn de kaarsen voorzien van een geloofwaardige 3D-vlam. Doordat deze net als een echt vlammetje flikkert ziet dit er zeer echt uit. Op deze manier zijn led kaarsen tegenwoordig bijna niet meer van echte kaarsen te onderscheiden. Toch zijn ze wel een stuk veiliger: er komt geen echt vuur aan te pas, dus loop je hiermee veel minder risico’s. Bang voor brand? Dan is dit de ideale oplossing! Er zijn diverse led kaarsen te vinden, in allerlei groottes, soorten en maten, zodat je voor iedereen wel een geschikte variant kunt vinden. Een zeer sfeervol cadeau!

Op zoek naar een leuk cadeau? Denk dan eens aan kerstverlichting! In deze blog hebben we voor je op een rij gezet waarom Twinkly kerstverlichting, lichtslangen en led kaarsen een ideaal cadeau vormen voor (bijna) iedereen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *