Trend van het moment: Personaliseer je eigen diamanten ring

Customizing is de laatste jaren aan een opmars bezig geweest, en tegenwoordig kun je alles personaliseren. Of het nu gaat om schoenen of gadgets. Je wilt tenslotte benadrukken hoe uniek je bent. Ook in de sieradenindustrie is personaliseren ingeburgerd geraakt. Je wilt op speciale momenten tenslotte iets speciaals dragen.
Waar DiamondsByMe zich onderscheidt van andere juweliers, is dat het oude sieradenambacht wordt gecombineerd met de allernieuwste technologie. Bovendien kun je bij DiamondsByMe je unieke sieraad ontwerpen tegen een fractie van de prijs die je bij andere juweliers betaalt.

Pionier op personalisatie gebied

DiamondsByMe is het eerste bedrijf wereldwijd waar je je sieraden volledig kunt personaliseren. Van de edelmetalen tot de stenen en steengroottes, alles is mogelijk. Bovendien zie je jouw ontwerp ter plekke veranderen zodra je een aanpassing doet. Neem bijvoorbeeld een diamanten ring. Wil je deze bijvoorbeeld in geelgoud met een schitterende diamant erin? Simpel, met enkele klikken heb je jouw eigen unieke ring.diamanten ring

3D dummy ring

Om het nóg mooier te maken, is er ook nog eens de mogelijkheid tot het laten printen van een kunststof replica van jouw ring. Met zo’n dummyring krijg je een goed beeld van hoe de ring eruit gaat zien. Erg handig ook als je een ring wilt bestellen maar niet zeker bent van de maat. Een dummyring kan dan uitkomst bieden.

Van ontwerp naar sieraad

Ben je helemaal tevreden over jouw ontwerp? Dan gaan de goudsmeden van DiamondsByMe voor je aan de slag. En binnen no-time geef jij de door jouzelf ontworpen ring cadeau.

Heb je een geheel eigen idee voor een ontwerp? Ook dan kan DiamondsByMe je helpen. Neem contact op met een van de experts, en bespreek jouw mogelijkheden.

Eerlijk en duurzaam

DiamondsByMe gelooft in duurzaamheid. Daarom kiest het bedrijf voor onder meer lab-grown diamanten, welke precies dezelfde eigenschappen bezitten als natuurlijke diamant. Het enige verschil is dat de lab-grown diamant een versneld groeiproces doorgaat in een laboratorium. Dit heeft minder impact op het milieu en arbeidsomstandigheden dan het delven naar natuurlijke diamanten. Bovendien is de lab-grown diamant goedkoper.

Verder gebruikt het bedrijf eerlijk goud. Fairtrade goud, of goud gerecycled uit oude sieraden, afkomstig van betrouwbare leveranciers.
Dat geeft jou als koper een extra goed gevoel over jouw sieraad. Want elk sieraad komt met een verhaal. Begin nu jou eigen verhaal bij DiamondsByMe, en personaliseer jouw eigen unieke sieraad.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *