autoruitfolie

Ramen blinderen met autoruitfolie: dé cadeautip voor stoere mannen!

Ramen blinderen met autoruitfolie is dé ideale cadeautip voor stoere mannen. Wanneer je twijfelt aan een geschikt cadeau voor een échte man, ligt de oplossing binnen handbereik met autoruitfolie. Autoruitfolie geeft zijn geliefde auto niet alleen een geheel nieuwe uitstraling, maar brengt hem ook nog eens talloze andere voordelen. Ben jij van plan om autoruitfolie cadeau te doen? Hieronder lees je meer over de verschillende voordelen.

Stoere uitstraling

De auto is het meest dierbare bezit voor veel mannen. Waar veel vrouwen een auto enkel zien als vervoersmiddel zien, zijn mannen vaak meer gericht op de uitstraling van de auto. Zij willen een statement maken, laten zien dat ze uniek zijn! Dat lukt natuurlijk niet met een doorsnee auto. Betekent dit dat je direct de duurste auto moet aanschaffen? Welnee! Door middel van autoruitfolie is het mogelijk om iedere auto een stoere en chique uitstraling te geven. Daarnaast zien we ook dat autoruitfolie vaak gebruikt wordt in zakenauto’s, omdat ze de auto net wat sportiever maken. Autoruitfolie geeft de auto een unieke en stijlvolle uitstraling. Het perfecte cadeau voor iedere stoere man!

Optimale beveiliging bij ongelukken

Een ongeluk zit helaas in een klein hoekje. Hoe voorzichtig en goed je ook kan rijden, een ongeluk is zo gemaakt. Een andere automobilist hoeft maar net even niet op te letten en catastrofale gevolgen zijn onvermijdelijk. De ruiten zijn het meest kwetsbare onderdeel van iedere auto. Bij een ongeluk zullen deze dan ook snel breken. Het gevolg? Losvliegende glasscherven die als kleine mesjes langs de huid van de inzittenden komen. Dit kan vervelende verwondingen opleveren. Dankzij autoruitfolie wordt dit risico tot het minimum beperkt. De folie werkt als een soort pleister. Deze houdt, ook als het glas gebroken is, de scherven op hun plek. Daardoor is de kans op snijwonden bij een ongeluk een stuk kleiner.autoruitfolie beveiliging

Geen inkijk vanuit buiten

Je hoort het tegenwoordig maar al te vaak, inbrekers die autoruiten open tikken en er vervolgens met de buit vandoor gaan. Maar hoe beveilig je je auto tegen inbraak? Dit pak je eigenlijk hetzelfde aan als bij je woning. Je zorgt ervoor dat er geen kostbare bezittingen in het zicht liggen en sluit alles goed af. In een woning is dit natuurlijk makkelijker. Je sluit de gordijnen en de spullen zijn uit het zicht. In je auto kun je werkelijk alles zien. Daarmee komen we tot misschien wel het grootste voordeel van het blinderen van de ramen: je beperkt de inkijk vanuit buiten.

Inbrekers mogen nooit lang treuzelen bij een auto. Dit verhoogt immers de pakkans. Als ze weinig of beperkt zicht op jouw bezittingen hebben, zullen zij eerder naar een andere auto gaan. Vervelend voor die autobezitter natuurlijk, maar wel fijn voor jou!

Veel automobilisten zijn in de veronderstelling dat je door geblindeerde ramen zelf ook verminderd zicht hebt. Dit is echter niet het geval. Bij geblindeerde ramen is de inkijk van buitenaf beperkt, maar blijft het zicht vanuit binnen optimaal.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *