Powerbanks bedrukken

Powerbanks bedrukken

Is het weer tijd om relatiegeschenken te bestellen? Ben je wel een beetje klaar met de standaard pennen, mokken, notitieboekjes en sleutelhangers? Ga dan voor een relatiegeschenk waar de ontvanger zeker gebruik van zal maken: bedrukte powerbanks! Smartphones hebben we immers (bijna) allemaal tegenwoordig. We gebruiken ze veel. Natuurlijk om mee te bellen, maar ook om mee te appen, social media te checken, foto’s te maken, onze agenda en e-mail bij te houden, spelletjes te spelen, series te kijken en… wat niet eigenlijk? De uitvinding van de eeuw kan je het zeker wel noemen. Bij dat vele gebruik komt echter wel één groot nadeel kijken. De batterij van de smartphone loopt namelijk wel erg snel leeg. Ook op dát probleem is een oplossing gevonden, namelijk: de powerbank! 

Bedrukte powerbank als relatiegeschenk

Met een powerbank laadt je je smartphone snel op, waar je ook bent. Het functioneert als externe batterij voor je smartphone. Sluit hem gemakkelijk aan en je mobiel is binnen no time weer opgeladen. Een ontzettend handig product dus! Dit maakt het ook het ideale relatiegeschenk. De ontvanger van de powerbank zal de powerbank zeker gebruiken en dus vaak met het logo van jouw bedrijf of organisatie in aanraking komen. Een bijkomend voordeel is dat powerbanks vaak onderweg – in het openbaar – gebruikt worden. Dit betekent dat niet alleen de ontvanger jouw logo zal zien, maar degenen in zijn of haar omgeving zullen het logo ook kunnen zien. Dit verhoogt de exposure van jouw logo of merk en genereert dus meer naamsbekendheid. 

Groot assortiment bedrukte powerbanks

Powerbanks zijn te verkrijgen in alle soorten en maten. De belangrijkste eigenschap van een powerbank is het vermogen. Het vermogen van een powerbank wordt aangegeven als mAh, wat voor milliampère per uur staat. Hoe groter het vermogen van de powerbank, hoe vaker de mobiel kan worden opgeladen. Houdt er wel rekening mee dat ongeveer 1/3de van de capaciteit van de powerbank verloren gaat bij het omvormen van de stroom. Een powerbank van 10.000 mAh heeft dus eigenlijk ‘slechts’ een vermogen van 6660 mAh. Tegenwoordig hebben nieuwere smartphones een vermogen van 4000 mAh. Met een powerbank van 10.000 mAh (oftewel 6660 mAh), kan je een telefoon dus ca. 1,5 keer opladen. 

Powerbanks online laten bedrukken

Ben je overtuigd van het nut van bedrukte powerbanks en wil je ze direct bestellen? Dan hebben we goed nieuws, want dat kan op BudgetGift.nl! Op deze site vindt je een ontzettend groot aanbod aan te bedrukken powerbanks. Met de handige filters aan de linkerkant selecteer je de eigenschappen die jij belangrijk vindt, zoals de kleur, het vermogen en natuurlijk de prijs. Heb je hulp nodig bij het vinden van jouw perfecte bedrukte powerbank? Dan staat het klantenteam graag voor je klaar. Ook kan je, voorafgaand van je bestelling, een digitaal voorbeeldopmaak aanvragen, geheel gratis en vrijblijvend. Op die manier zie je precies hoe jouw logo of andere opdruk op de powerbank bedrukt zal worden. 

Neem snel een kijkje op BudgetGift.nl en bestel vandaag nog jouw bedrukte powerbanks! 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *