Pennen bedrukken met uw logo

Als organisatie kunt u er eigenlijk niet omheen. Pennen laten bedrukken met uw logo. Hoewel we nog altijd de meeste gegevens verwerken met de PC, blijft de pen nog altijd sterk in gebruik. Denk maar eens aan korte notities maken als u ergens bent. Of snel even een herinnering op een memoblaadje zetten. Dit gebeurt nog altijd vooral met de pen. Daarnaast is de pen gewoon een simpel relatiegeschenk die altijd in goede aarde valt. En nog altijd één van de populairste relatiegeschenken.

Een onuitwisbare indruk

Pennen zijn de meest populaire relatiegeschenken door een aantal punten. Pennen zijn namelijk te verkrijgen in alle denkbare kleuren en kleursamenstellingen. Daarnaast heeft een pen ook veel drukmogelijkheden. U kunt kiezen uit een simpele 1 kleuren bedrukking of een luxe krasvaste lasergravure. Daarnaast zijn pennen snel te bedrukken. Zo kunt u bedrukte pennen al binnen 5 werkdagen in huis hebben. En het allerbelangrijkste punt is dat pennen goedkoop zijn om te bedrukken. Zo heeft u al 1000 bedrukte pennen voor ongeveer €250,- (excl. BTW).
Zo kunt u dus heel goedkoop bij uw (nieuwe) klanten een onuitwisbare indruk achterlaten met uw geheel in huisstijl passende pen. En wie wil dat nu niet?

Liever wat meer luxe?

Pennen worden niet alleen als giveaway gebruikt. Luxe pennen worden namelijk ook gebruikt om bijvoorbeeld iemand te feliciteren met een jubileum. Iedereen kent namelijk wel de Parker pen. Iedereen weet ook dat dit een hele mooie luxe pen met enige waarde. Als u dan een gegraveerde Parker pen geeft aan uw medewerkers, klanten of partners, dan laat u weten dat u ze echt waardeert en dit komt dan ook zo over.pennen bedrukken

Bestel uw bedrukte pennen bij BudgetGift

U wilt ook een onuitwisbare indruk maken bij uw klanten of prospects? Bestel dan uw promotionele of luxe pennen bij BudgetGift. BudgetGift heeft een ruim assortiment aan pennen. Van goedkope giveaways tot luxe merkpennen. Daarnaast heeft het relatiegeschenkenbureau al meer dan 15 jaar ervaring in met bedrukken van onder andere pennen en biedt het bedrijf hele scherpe prijzen. Uw klanten zullen u niet gauw vergeten, met een bedrukte pen van BudgetGift.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *