Leuke cadeaus voor de mommy to be

Leuke cadeaus voor de mommy to be

Het aftellen naar een bijzonder wondertje in jouw omgeving is begonnen. Is je lieve vriendin, zus, nicht of buurvrouw in verwachting? Dan wil je haar natuurlijk enorm verrassen zodra het kleintje geboren is. Bedenk echter wel het niet alleen leuk is om haar straks te verrassen, maar ook nu ze nog in verwachting is. Een zwangerschap is niet alleen iets prachtigs, maar het kan ook ontzettend zwaar zijn. Een cadeautje voor de mommy to be is soms net wat ze nodig heeft om even een extra steuntje in de rug te krijgen. Ook leuk voor haar verjaardag, de feestdagen of gewoon zomaar. Geen inspiratie? Wij zetten een aantal leuke cadeaus voor de mommy to be voor jou op een rijtje.

Een knuffeltje van Happy Horse

Happy Horse. Wie kent dit mooie merk niet? Grote kans dat jij als kind zelf ook een knuffeltje van dit merk hebt gehad. Inmiddels kent bijna iedereen wel hun mooie collectie voor kinderen. Leuk om nu te geven in een klein pakketje of om nog even mee te wachten tot na de bevalling. Je kunt een Happy Horse knuffel namelijk ook heel gemakkelijk personaliseren door de naam van het kindje straks te borduren. Dit kun je zelf doen of laten doen door een bedrijf. En een persoonlijk cadeautje valt natuurlijk zeker in de smaak.Happy Horse

Cadeaubonnen

Dit klinkt misschien een beetje saai, maar je zal de aanstaande moeder hier zeker een groot plezier mee doen. Denk hierbij niet alleen aan cadeaubonnen om kleding te shoppen, maar ook om dingen te halen die net wat praktischer zijn. Denk bijvoorbeeld aan een cadeaubon van een grote babywinkel of een drogisterij. Zo kan de aanstaande mama heel voordelig luiers, eventueel kunstvoeding of andere verzorgingsproducten kopen.

Zwangerschapsmassage

Tijdens de zwangerschap krijgt het lichaam het zwaar te verduren. De kans op bekkenpijn, rugpijn en andere fysieke klachten is heel groot. Helaas is het meestal niet mogelijk om naar een gewone masseur te gaan. Zij zijn meestal niet gericht op zwangeren, waardoor zelfs alleen al liggen op een massagetafel lastig zal gaan. In dat geval biedt een zwangerschapsmassage echter wel de uitkomst. Deze masseurs zijn speciaal opgeleid voor het masseren van zwangere dames. Bovendien beschikken ze over een speciale massagetafel, waardoor zwangeren comfortabel kunnen liggen. Je kunt de aanstaande mama vast geen groter plezier doen dan met het boeken van een zwangerschapsmassage. Even nog de nodige me-time voor de bevalling.

Samen uit eten

Na de bevalling zal er waarschijnlijk nog weinig komen van een lekker etentje. Zeker de eerste 6 weken niet. Daarom is het wel zo prettig om nu nog even wat quality time samen in te plannen. Bovendien maak je bijna iedere vrouw met wat lekker eten dolgelukkig. Hou er wel rekening mee dat zwangeren niet alles mogen eten. Kies daarom voor een restaurant met een zeer uitgebreide menukaart. Zo weet je zeker dat er dingen tussen zitten die ze wel mag.

Natuurlijk is het helemaal leuk om haar tijdens dit etentje ook nog een leuke mand vol kleine spulletjes cadeau te doen. Denk aan lekkere verzorgingsproducten, make-up of kleine cadeautjes voor de baby.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *