Handige en ludieke cadeaus in tijden van corona

Handige en ludieke cadeaus in tijden van corona

De tweede lockdown is al even een feit. Waar we in het voorjaar nog in een zogenaamde intelligente lockdown zaten, spreken we nu van een volledige en keiharde lockdown. Er is nog maar weinig mogelijk. Ook verjaardagen vieren zit er voorlopig dan ook niet meer in. Wat je natuurlijk wel kan doen is laten weten dat je aan iemand denkt. Een bezoekje is misschien niet mogelijk, maar een cadeau op afstand uiteraard wel. Maar wat geef je deze pechvogel die midden in de lockdown jarig is? Wij selecteerden een aantal te gekke cadeaus die iedereen wel kan waarderen in deze vreemde tijd en waar de ontvanger en misschien zelfs wel de hele wereld een stukje blijer van wordt. Lees mee en laat je inspireren.

Mondkapjes!

Mondkapjes, we kunnen er niet meer omheen. Ze zijn inmiddels niet meer uit het straatbeeld weg te denken. Wanneer je op zoek bent naar een grappig cadeau wat past binnen deze vreemde tijd, dan is een mondkapje ook een uitstekend cadeau. Herinner hem of haar er op een grappige manier aan in welke tijd hij jarig is. Kies dan niet voor een simpel blauw wegwerpkapje, maar kies voor een kapje met een komische uitstraling of grappige tekst. Dit cadeau zal hij of zij niet snel meer vergeten. Bovendien is het ook nog eens erg handig, want het scheelt ook nog eens mondkapjes kopen in de toekomst. Win-win!

Voedselpakket met traditionele Hollandse kost

Op zoek naar een cadeau voor iemand die werkzaam is in de horeca en dol is op koken en het bereiden van nieuwe, interessante gerechten? Zet hem of haar dan thuis aan het werk en geef een groot voedselpakket met traditionele Hollandse kost cadeau. Verzamel de traditionele ingrediënten voor Hollandse snert, boerenkool of hutspot en plaats deze in een mandje. Combineer het met een favoriet drankje en geef de ontvanger de volgende uitdaging cadeau: verzin iets geheel nieuws met de volgende traditionele ingrediënten. Zo heeft deze kok (in wording) alle tijd om iets heerlijks in eigen keuken te bereiden. Wie weet is het zelfs zo’n knaller, dat je dit eens samen met hem of haar kunt oppeuzelen zodra de lockdown over is.

Toiletpapier met een twist

We kunnen nog allemaal wel de beelden oproepen van eind februari/begin maart. Het moment waarop bleek dat corona echt menens was en inmiddels onder ons was in Nederland. Mensen renden massaal naar de supermarkten om inkopen te doen. Hamsteren, zoals onze favoriete tolk Irma nog eens zo mooi benadrukte. En wat werd er deze eerste intelligente lockdown vooral gehamsterd? Toiletpapier natuurlijk! Geef daarom een cadeau met een knipoog cadeau en kies voor toiletpapier met een twist. Er zijn verschillende webshops waar je toiletpapier met leuke opdrukken kunt aanschaffen. Kies dan ook nog eens voor 100 procent boomvriendelijk toiletpapier en je draagt je steentje bij aan het milieu. Leuk voor een lach én het milieu. Mondkapjes kopen en aan het pakket toevoegen zorgt natuurlijk voor dé perfecte finishing touch aan dit ‘overlevingspakket!’

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *