handige klusvaders

Geweldige cadeautips voor handige klusvaders

Wil jij jouw vader eens goed in het zonnetje zetten? Misschien wel omdat hij jarig is of voor een speciale gebeurtenis. Of misschien gewoon zomaar om hem te bedanken voor alles wat hij voor jou doet? Dan is het aan jou de taak om een geweldig cadeau te bedenken. Heb jij een vader die voor geen enkele klus zijn hand omdraait? Die de handigheid zelve is en geniet van klussen? Dan hebben wij een aantal geweldige cadeautips om jouw vader eens flink te verrassen. Lees mee en laat je inspireren!

Nieuw gereedschap

Maakt het prijskaartje je echt niet uit en wil je een grote grijns op het gezicht van je vader toveren? Verras hem dan met nieuw hoogwaardig gereedschap. We zien maar al te vaak dat vaders alles voor de mensen in hun omgeving over hebben, maar zichzelf niet durven te verwennen met iets nieuws. Daarom klussen ze nog steeds met onhandig gereedschap of moeten ze telkens dingen lenen om een klus uit te voeren. Daarom is het een goed idee om deze zorg van hem uit handen te nemen.  Even makita gereedschap bestellen en je beschikt over een cadeau waar je jouw pa gegarandeerd gelukkig mee maakt.makita gereedschap bestellen

Een dag hulp

Zelf iets maken is wat jouw vader het liefste doet. Quality time met zijn zoon of dochter is hem echter waarschijnlijk nog veel meer waard. Helaas komt dit er niet altijd van. Door de drukte van de alledaagse dag, het onderhouden van sociale contacten en het runnen van een gezin is het niet gek dat je niet altijd even veel tijd hebt voor je vader. Daarom is dit misschien ook het meest waardevolle cadeau die je hem uit dit lijstje kunt geven: een dagje samen klussen. Wees niet bang dat jouw twee linkerhanden hem enkel in de weg zullen staan, quality time, in welke mate dan ook, is onbetaalbaar.

Doe-het-zelf pakket

Is jouw vader altijd op zoek naar een nieuw project? Dan kun je hem goed verrassen met een doe-het-zelf pakket. Online en in bouwwinkels vind je talloze doe-het-zelf cadeaus die hem wel een tijdje bezig houden. Denk hierbij aan zeer eenvoudige pakketten, zoals het maken van een vogelhuisje, maar ook aan grote klussen zoals de bouw van een tuinhuis. Werkelijk alles is mogelijk. Kies hierbij vooral voor een pakket waar hij zelf nog wat aan heeft. Let daarom goed op wat hij nog mist in huis of in de tuin, zodat hij eindelijk eens iets voor zichzelf kan maken.

Geef liefde cadeau

Bedenk wel het voor jouw vader het belangrijkste is dat een cadeau met liefde wordt gegeven. Het maakt hem niet uit wat hij krijgt, als de boodschap maar met liefde wordt overgebracht. Probeer het cadeau dan ook op een originele manier te geven. Eventueel met een lief kaartje of persoonlijke tekst. Hierbij maakt het niet uit welk cadeau je uit het bovenstaande lijstje kiest, als jouw boodschap maar duidelijk is. Papa, ik hou van jou. Als die gedachte bij hem blijft, heb je een geweldig cadeau uitgekozen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *