Een iPhone cadeau doen? 4 handige tips!

Een iPhone cadeau doen? 4 handige tips!

Het lijkt tegenwoordig wel alsof de smartphone aan onze handen is vastgegroeid. Waar je ook kijkt, mensen zitten continu naar hun mobiele telefoon te staren. Dat is ook geen wonder, want door de huidige moderne techniek is het dankzij jouw telefoon mogelijk om altijd en overal van alles op de hoogte te zijn. Dit zorgt er echter wel voor dat het een gewoonte wordt om de smartphone er dan maar bij te pakken. Zelfs aan tafel of als je in gesprek bent met iemand. Natuurlijk levert dit niet alleen maar nadelen op, want de smartphone heeft ons leven uiteraard ook gigantisch verrijkt. Waar zouden we zijn zonder onze telefoon? 

Mede door de populariteit van de smartphone en dan met name de iPhone, zien we ook dat deze steeds vaker cadeau wordt gedaan. Een iPhone cadeau doen? Maar dat is toch veel te duur? Welnee! Als je het op de juiste manier aanpakt, beschik je over een geweldig en betaalbaar cadeau. Wij geven 4 handige tips!

1.    Vergelijk de verschillende modellen

De iPhone is met stipt op nummer één de populairste smartphone van dit moment. Wanneer je besluit om een smartphone cadeau te doen, zal een iPhone zeker niet teleurstellen. Toch staat deze smartphone ook bekend om zijn hoge prijs. Maar is dat wel zo?

Als je goed kijkt naar een overzicht van alle iPhone toestellen, zal je al gauw merken dat er enorme prijsverschillen zijn. Zo betaal je een stuk minder voor oudere modellen en zijn er zelfs speciale toestellen (denk aan de iPhone SE2) die de prijs zoveel mogelijk drukken. Door goed onderzoek te doen, bespaar je enorm op jouw cadeau.Vergelijk de verschillende modellen iphone

 

2.    iPhone kopen met abonnement

Een geheel nieuwe iPhone cadeau doen is natuurlijk prachtig, maar niet voor iedereen financieel mogelijk. Daarom kun je er ook voor kiezen om een gedeelte van de iPhone cadeau te doen. Sluit bijvoorbeeld een abonnement met iPhone af en stel voor om deze de eerste 3 maanden, een half jaar of een jaar te betalen. Zo bepaal je zelf hoeveel geld je aan het cadeau kwijt wilt zijn.

3.    Kies voor een refurbished model

Refurbished toestellen zijn tegenwoordig helemaal hot. In de huidige samenleving staan we steeds meer stil bij de negatieve invloed die ons koopgedrag op het milieu kan hebben. Daardoor gaan we steeds zuiniger om met onze spullen en materialen én kiezen we ook steeds vaker voor tweedehands. Toch is refurbished iets anders dan een tweedehands toestel. Hierbij kies je namelijk voor een toestel die inderdaad eerder gebruikt is, maar daarna ook nog eens volledig technisch is nagekeken. Hierdoor weet je zeker dat de iPhone naar behoren werkt. Enkel een krasje aan de buitenkant doet vermoeden dat hij al eens eerder is gebruikt. Een refurbished toestel is logischerwijs goedkoper dan een geheel nieuwe iPhone. Zo kan je de prijs van jouw geweldige cadeau dan ook goed drukken.

4.    Maak gebruik van een vergelijkingstool

De afgelopen jaren zijn er onwijs veel verschillende iPhones op de markt verschenen. Je raakt dan ook snel overweldigd van het aanbod. Hoe weet je nog welke het meest geschikt is? Zeker als je iemand anders een iPhone cadeau wilt doen is dit lastig. Daarnaast wil je ook nog rekening houden met het kostenplaatje. In dat geval is het verstandig om van een vergelijkingstool gebruik te maken. Deze vind je eenvoudig online en stelt jou in staat om alle verschillende producten op een rijtje te zetten en zo de meest geschikte uit te kiezen.

Vergelijk het maar eens met een wandeling door de supermarkt. Pas als je alle producten, non-merk en merk, op een rijtje hebt gezet, weet je welke voor jou het meest geschikt is en hoe je het voordeligst uit bent. Dit geldt ook voor de aanschaf van een iPhone. Zeker als je deze cadeau wilt doen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *