Christmas gift

Deze artikelen vallen altijd in de smaak in een kerstpakket!

Het samenstellen van een kerstpakket is voor de werkgever ieder jaar opnieuw weer een waar fenomeen. De grootte-, inhoud, hoeveelheid, én de verpakking zijn enkele factoren die hierbij een belangrijke rol spelen. Waar menig werknemer bepaalde producten uit het kerstpakket als zoetsappig ofwel als cliché zal ervaren, zijn er óók artikelen die áltijd in de smaak zullen vallen uit het kerstpakket.

Rituals pakket

Als er één merk is dat het altijd goed doet, dan is het Rituals. De producten van Rituals ruiken niet alleen lekker, maar zien er ook nog eens zeer luxe uit, en zijn daarmee al een heus cadeau op zich. Daarnaast zijn er, naast de individuele producten, ook Rituals kerstpakketten verkrijgbaar. Een Rituals kerstpakket kan bestaan uit een door jou samengestelde box, maar kan ook op voorhand samengesteld zijn. Een douchegel, shampoo, een geurtje en zelfs geurstokjes: bij Rituals is keuze reuze, waardoor je gemakkelijk het perfecte kerstpakket samenstelt. De producten uit het Rituals kerstpakket worden ook nog eens voorzien van verpakkingen die niet alleen luxe, maar ook nog eens, je raadt het al, kerst sfeer uitstralen.

kerstpakket

Thema pakket

Naast luxe Rituals kerstpakketten worden er ook op voorhand samengestelde kerstpakketten aangeboden. De op voorhand samengestelde themapakketten zijn minstens zo leuk als een kerstpakket dat samengesteld wordt door de werkgever, maar ontnemen de werkgever daarentegen wél de nodige lasten, en kunnen afgestemd worden op de interesses van de werknemer. Kerstpakketten met een thema kunnen namelijk, onder andere, bestaan uit food-gerelateerde kerstpakketten, culturele kerstpakketten, drank kerstpakketten, home and living kerstpakketten en het onder de vrouwen geliefde beauty & wellness pakket en kunnen ook nog eens worden gekozen op grootte-, inhoud-, en prijsklasse. Echt veel makkelijker zal het dan ook niet worden, maar in de smaak vallen zullen de pakketten zeker.

Cadeaubon

Naast een luxe Rituals kerstpakket en een samengesteld themapakket, zijn er ook kerstgeschenken die buiten de traditionele kerstsfeer vallen, en die het toch goed doen. Sommige werknemers vinden het heerlijk om samen met collega’s het pakket vol cadeautjes uit te pakken, maar dat geldt lang niet voor iedereen. Zo zijn er ook genoeg werknemers die het prettiger vinden om zelf een cadeau uit te zoeken, bijvoorbeeld door middel van een cadeaubon. Zo’n cadeaubon kan een VVV-cheque-, een fashioncheque, een bol.com cadeaubon-, of een cadeaubon naar keuze zijn. De voordelen hiervan zijn dat het kerstpakket zo gegarandeerd in de smaak valt, omdat de werknemer het kerstpakket, afhankelijk van de optionele bon, zelf uitgekozen heeft, en dat het cadeau zo doorgaans langer meegaat dan een traditioneel kerstpakket en/of een kerstpakket dat desondanks binnen de traditionele kerstsfeer valt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *