De leukste cadeautjes voor je ouders op een rijtje!

De leukste cadeautjes voor je ouders op een rijtje!

In de coronatijd is het dagelijks leven anders dan normaal. Zeker nu we nog maar weinig op bezoek kunnen komen bij vrienden en familie. Misschien zie je zelfs ouders vrijwel niet. Dat geeft niet enorm veel zorgen, maar ook een gevoel van heimwee en gemis. Gemis naar het ouderlijk huis of gewoon een knuffel. Of het idee dat je ze niet het gevoel kunt geven dat je écht aan ze denkt. Hoog tijd om hier verandering in te brengen. Want juist nu is het uiterst belangrijk om de mensen van wie je houdt een hart onder de riem te steken. Met kleine en lieve cadeautjes maak je dit goed duidelijk. Maar wat zijn nu echt leuke cadeautjes voor je ouders?

Boodschappenpakket

Vallen je ouders onder de grootste risicogroep? Dan vinden ze het op dit moment vast niet prettig om boodschappen te doen. Je kunt ze gelukkig een handje helpen door af en toe een boodschappenpakket samen te stellen. Gewoon met de meest essentiële onderdelen. Kies vooral voor houdbare producten, want hier doen ze het langst mee. Denk bijvoorbeeld aan nespresso cups voor de echte koffieliefhebbers, blikken soep, blikken met hun favoriete groentes, een zak aardappelen, enzovoorts. Denk ook nog aan een klein bloemetje voor je moeder en het pakket is helemaal compleet.nespresso cups

Een mooie manier om niet alleen je liefde te uiten, maar ook om iets te geven waar je ouders echt iets aan hebben. Waar ze slim gebruik van kunnen maken.

Handgeschreven brief of kaart

Tegenwoordig lijkt het steeds minder gewoon om persoonlijke kaartjes en briefjes te schrijven. Sterker nog: de meeste mensen versturen alles via de mail, per social media of laten een kaart drukken via een webshop. Hoewel de boodschap dan natuurlijk nog steeds over zal komen, voelt het wel veel minder persoonlijk. Je ouders zijn vast nog van een generatie waar dit wel heel normaal is. Wellicht hebben zij zelf ook door de jaren heen heel wat handgeschreven brieven en kaarten gemaakt.

Hoe leuk is het dan om ze te verrassen met een mooi brief of kaart? Schrijf deze geheel zelf en neem er echt de tijd voor. Dit kost vrijwel niets, maar het zal hoe dan ook een gevoelige snaar raken. Met een handgeschreven brief of kaart laat je echt zien dat je aan je ouders denkt en dat je moeite doet om ze ergens mee te verrassen.

Wandelattributen

Nu tijdens de coronacrisis zullen je ouders waarschijnlijk niet heel veel buitenshuis komen. Deskundigen vrezen dan ook voor vereenzaming en een gebrek aan lichaamsbeweging. En dit zijn juist dingen die van essentieel belang zijn om de weerstand te verhogen en beter te kunnen strijden tegen het virus. Daarom blijft het belangrijk, zeker nu, om te kunnen bewegen en een frisse neus te halen. Komen je ouders eigenlijk nergens meer? Geef ze dan wandelattributen cadeau en stimuleer ze om meer naar buiten te gaan. Een lange wandeling om het huis of gewoon lekker naar het bos of het strand. Geheel coronaproof en ook nog eens een goede manier om voldoende lichaamsbeweging te krijgen en de weerstand te verhogen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *