Creëer zelf een origineel cadeau

Creëer zelf een origineel cadeau

Cadeaus kopen voor verjaardagen is altijd lastig. Waar kan je een ander nou echt blij mee maken? Een optie als geld is altijd veilig, maar zo standaard. Dit zal je al vast wel een aantal keer aan een ander hebben gegeven. Het is tijd voor iets nieuws. Waarom zou je niet een keer zelf wat verzinnen en maak je zelf niet een keer een origineel cadeau? Dit kan gemakkelijk met behulp van verschillende soorten drukwerk.

Talloze stickers

Als je een keer een origineel cadeau wil geven aan de ander, is er een optie voor goedkoop stickers drukken. Er zijn hier talloze opties waaruit je kunt kiezen. Het hoeft dus niet een stickertje te zijn die je meekrijgt als je een goed cijfer hebt gehaald. Het leuke hiervan is dat je de stickers zelf kan ontwerpen en bedrukken. Voor een goede vriend(in) kan je een leuke magneetsticker ontwerpen die hij/zij op de koelkast kan plakken. Voor een collega kan je bieretiketten ontwikkelen en deze op een flesje plakken. Maar je kan bijvoorbeeld ook de bedrijfsauto willen opleuken en kiezen voor een zelfgemaakte auto sticker. Zoals je ziet zijn er talloze opties op stickers te laten drukken. Het is makkelijk, goedkoop en origineel. Wat wil je nog meer als cadeau?

De muren wat opfleuren

Naast stickers en andere soorten drukwerk kan je ook nog posters drukken. Deze posters zijn beschikbaar in veel maten. Posters zijn leuk om de kale muren wat op te fleuren. Je kunt de ander dus een plezier doen en hen hierbij helpen. De posters kan je zelf ontwerpen naar jouw smaak. Een foto van de hele vriendengroep kan met behulp van deze poster zo op de muur komen. Filmfanaten zijn gek van posters, dus voor hen is het makkelijk een cadeau te maken. Als bedrijf zijnde kan je ook al het personeel een poster geven van het volledige team. Dan laat je dezelfde poster meerdere malen drukken. Er zijn hier zoveel opties dat het moeilijk is om ze allemaal op papier te krijgen.

Posters inlijsten

Een poster laten drukken is natuurlijk een origineel en leuk idee. Zoals je al zag kan je hier ook verschillende kanten mee op. Nu is het zo dat een kale poster niet echt op elke muur past. Het kan wel, maar sommigen vinden het een beetje saai. Om deze reden kan je ervoor kiezen om de poster in te lijsten. Dit geeft de poster meer samenhang met de muren. Ook kan je hem hierdoor makkelijk aan de muur hangen en er af halen wanneer je wil. Een poster inlijsten is dus een leuke extra die je bij je cadeau kan doen. 

Stickers en posters blijken dus originele en leuke cadeaus te zijn. Ga jij weer voor geld als cadeau aan de ander of ga je zelf een keer met drukwerk aan de slag?

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *