cadeau voor trouwen

cadeau voor vrouw die gaat trouwen

Je gaat binnenkort naar de bruiloft van een nicht of een goede vriendin. Dit is een feestelijke en bijzondere gebeurtenis en daarvoor wil je natuurlijk een geschikt cadeau geven. Je kan immers niet met lege handen aan komen zetten. Daarom ga je opzoek naar een origineel cadeau voor de bruid. Maar waarschijnlijk komt je er al snel achter dat het knap lastig is om een goed cadeau te vinden. Je wilt immers dat de bruid oprecht blij is met je geschenk. Daarom hier een aantal tips voor cadeaus die je de bruid kunt geven op haar trouwdag.

Een persoonlijk cadeau

Ken je de bruid al vele jaren en zijn jullie goede vriendinnen? Dan is de kans groot dat jullie in de loop der jaren heel veel samen hebben meegemaakt. Het is daarom mooi om haar een aandenken te geven aan deze tijd, waar ze jaren later nog aan terug kan denken. Stel bijvoorbeeld een fotoboek of –lijst samen met jullie mooiste herinneringen. Wellicht heb je foto’s van toen jullie nog jonger waren. Het is leuk om al deze foto’s bij elkaar te plaatsen en er op die manier een mooi cadeau van te maken.

Geef geld cadeau

De locatie, het eten, de jurk, de huwelijksreis: een bruiloft kost nou eenmaal heel erg veel geld. Als je niet zo goed weet wat je cadeau moet doen, is het misschien een idee om geld te geven. Je hoeft natuurlijk niet een enorm groot bedrag cadeau te doen aan het bruidspaar, maar een kleine bijdrage wordt altijd gewaardeerd. Geef dit bijvoorbeeld in combinatie met een mooie kaart, waar je een persoonlijk bericht op schrijft, of een mooie bos bloemen. Het geldbedrag kan je dus eenvoudig combineren met een kleinigheidje.

Weekendje weg

Wat is nou een beter cadeau dan het kersverse bruidspaar te verwennen met een weekendje weg. Natuurlijk is dit niet het goedkoopste cadeau, maar wellicht is het leuk om als vriendinnengroep dit gezamenlijk cadeau te doen aan de bruid. Boek een mooi hotel in een leuke stad en laat de twee een weekendje van elkaar genieten. Natuurlijk kunnen jullie ook zelf de bruid meenemen op een luxe weekendje weg. In ieder geval is het leuk om een ervaring cadeau te doen, omdat je hier nog jarenlang plezier van hebt. Je doet namelijk dierbare herinneringen op en er worden waarschijnlijk talloze foto’s gemaakt waar je later nog eens naar kunt kijken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *