De leukste cadeau’s voor iedereen

De leukste cadeau’s voor iedereen

Het zal je vast eens voorgevallen zijn: je wordt uitgenodigd voor een verjaardag van iemand die je niet zo goed kent; je nieuwe buurman, die ene collega, of een klasgenoot van vroeger. Hartstikke leuk en gezellig natuurlijk! Maar wat moet je diegene nou cadeau geven? Eerst is het belangrijk om jezelf de vraag te stellen, kan ik voor de jarige een agenda kopen? Dat is namelijk een goed cadeau dat iedereen wel kan gebruiken, jong en oud. Ben je er nog niet helemaal uit? Lees dan de rest van dit artikel voor meer cadeautips die voor iedereen geschikt zijn! 

Voor de schrijver

Weet jij toevallig dat de jarige heel erg van schrijven en lijstjes maken houdt? Dan kan je notitieboeken bestellen als een goed idee zien. De jarige kan hier zijn eigen invulling aan geven, en het cadeau gebruiken voor boodschappenlijstjes, to-do lijstjes, recepten lijstjes, en ga zo maar door. Ook kan een notitieboek gebruikt worden voor leuke ideeën voor een nieuw verhaal of zelfs als een dagboek.

Voor de creatieveling

Is de jarige iemand die graag tekent, schetst, of schildert? Dan kun je erover nadenken dat je voor deze persoon schetsboeken online kopen kan. Met 400 lege pagina’s in het schetsboek kunnen er veel tekeningen in gemaakt worden! Geef de jarige er een mooie set met schetspotloden bij. Pak dit allemaal in in een mooi cadeaupapier met veel gezellige kleuren, hier zal je de jarige extra blij mee maken. Zo heb je toch in een handomdraai een ideaal cadeau gevonden voor de jarige!

Voor de fitgirl

Voor degene die het niet weten: een fitgirl is iemand die het liefst uren in de sportschool doorbrengt om zo sterk mogelijk te worden. Ook houdt deze persoon erg van gezond eten, je zal haar dan ook vaak zien met een of ander groene smoothie in haar hand! Leuke cadeau ideeën voor deze jarige zijn een comfortabele yogamat waarop ze haar oefeningen op kan uitvoeren. Ook kun je denken aan een grote waterfles van 1 liter, deze kun je bij iedere outdoorwinkel wel vinden. Het is namelijk belangrijk om veel water te drinken als je spierpijn wilt voorkomen. 

Voor degene met groene vingers

Ken jij iemand met een prachtige tuin met verschillende soorten bloemen, planten, of zelfs een moestuintje? Of heeft diegene een indoor jungle; een huis vol met allemaal verschillende kamerplanten? Dan is de kans groot dat deze jarige groene vingers heeft! Je kunt tegenwoordig online en in verschillende tuincentra zaadjes kopen om van alles te laten groeien: groenten, kruiden, en zelfs bloemen die bijen en vlinders aantrekken, dit is namelijk erg goed voor het klimaat. Ook kan de jarige waarschijnlijk wel een paar sterkte handschoenen gebruiken. Dit is niet alleen handig voor planten die jeuk veroorzaken, maar ook om de nagels schoon te houden zonder te schrobben! 

Ben je er nog niet helemaal uit wat voor persoon de jarige is? Een cadeaubon is altijd een goed idee!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *