Bloemen

Bloemetje bestellen

Heb je een bloemetje nodig voor een vriend, vriendin, collega, klant of familielid? Gewoonweg om een bedankje te sturen of is er sprake van een speciale gelegenheid. Bij Boeketcadeau kan je terecht voor elk gewenste gelegenheid. Alle bloemstukken zijn overzichtelijk ingedeeld in verschillende categorieën, gebaseerd op de verschillende gelegenheden zoals normale bloemstukken, rouwstukken, geboorte, liefde en romantiek, rozen en meer cadeaus. Onder deze laatste categorie vallen andere feestdagen zoals Vaderdag, Moederdag en Pasen. Meer weten over Boeketcadeau? Lees deze blog of neem een kijkje op hun website.

Verse bloemen van Boeketcadeau

Een vers bloemstuk in huis staat natuurlijk altijd leuk. Dus wil je iemand bedanken dan is een bloemstuk sturen altijd een goede optie. Vooral de bloemstukken van Boeketcadeau, want zij beschikken over een versgarantie van 7 dagen. Wil je dus bijvoorbeeld een klant bedanken voor de goede samenwerking, of jouw zus zomaar een bloemetje sturen, bekijk dan snel de collectie van Boeketcadeau. Het is ook mogelijk om een goed doel te steunen en tegelijkertijd een bloemstuk aan te schaffen. Er is namelijk een pagina met goede doelen die gekoppeld zijn aan een bloemstuk. Bij deze bloemstukken doneer je een deel aan het gekozen goede doel. Twee vliegen in een klap dus. Liever anoniem een bloemstuk versturen? Je hoeft bij Boeketcadeau niet in te loggen, dus het is eenvoudig om anoniem iets te versturen. Doe dit bijvoorbeeld voor Valentijnsdag.

rode rozen

Meer weten over Boeketcadeau

Bezoek allereerst de website van Boeketcadeau en laat je verassen door het assortiment. Bestel je jouw uitgekozen bloemstuk voor 12:00 uur, dan wordt het nog dezelfde dag bezorgd op het gewenste bezorgadres. Plaats je jouw bestelling na 12:00 uur, dan wordt het de dag erna afgeleverd. In beide gevallen is er sprake van een snelle service. Heb je nog vragen over een specifiek product of over de algemene service? Lees eerst alle informatie op hun website zodat een bloemetje bestellenmakkelijk te doen is. Daarna toch nog een vraag? Neem dan contact op met de werknemers van Boeketcadeau. Zij staan je graag te woord en helpen je met al je vragen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *