5x leuke cadeaus die voor iedereen geschikt zijn

Het vinden van een geschikt cadeau voor iemand anders is altijd weer een waar dilemma. De cadeaustress begint al zodra je voor een feestje wordt uitgenodigd. Graag wil je origineel blijven, maar dit wordt ieder jaar lastiger. Is je inspiratie op en heb je tevens een minder groot budget dan anders? Geen probleem!

Een goed cadeau hoeft echt niet honderden euro’s te kosten. Er zijn genoeg cadeaus voor een lagere prijs die heel erg in de smaak vallen bij de ander. In dit artikel zetten we 5 leuke (low-budget) cadeaus die voor iedereen geschikt zijn op een rijtje. En onthoud: het gaat meestal meer om het gebaar dan het cadeau zelf. Fouten maken is dan ook bijna onmogelijk. Doe hier dan ook je voordeel mee en wees creatief.

 

1.    Telefoonhoesje

Is degene waar je een cadeau voor moet kopen altijd bezig op zijn smartphone? Dan hebben wij de perfecte cadeautip voor je: geef een telefoonhoesje cadeau! Doordat het aanbod van telefoonhoesjes steeds groter wordt, hoeft een hoesje cadeau doen zeker niet meer saai te zijn. Kies voor een geweldig design of een mooie opdruk die echt bij deze persoon past. Hou tevens rekening met optimaal comfort en bovenal voldoende bescherming. Zo geef je niet alleen een heel praktisch, maar ook een enorm stijlvol cadeau! Bovendien kan je een telefoonhoesje zo duur maken als je zelf wilt. Ze zijn al verkrijgbaar vanaf slechts € 10,-

Let op: telefoonhoesjes zijn in alle soorten en maten verkrijgbaar. Daarom is het wel belangrijk om te ontdekken welke telefoon deze persoon gebruikt. Een apple iphone x hoesje zal een geheel ander formaat hebben dan een hoesje voor een Samsung smartphone. Zorg ervoor dat je precies weet welk hoesje je nodig hebt, zodat je geen miskoop begaat.

2.    Een goede reep chocolade

Het is misschien een beetje cliché, maar iets lekkers doet het eigenlijk altijd goed. En zeker de chocoladeliefhebbers onder ons kunnen een goede reep chocolade vast wel waarderen. Wil je niet alleen een reep geven? Kies er dan ook voor om een lekkere douchegel te verpakken. Dit kun je zo duur maken als je zelf wilt en je geeft het ultieme pakket om iemand eens goed te verwennen.

3.    Spa aan huis

Ben je op zoek naar het perfecte verjaardagscadeau voor je beste vriendin, zus of moeder? Organiseer dan een spa aan huis. Haal wat goedkope gezichtsmaskertjes, een dagcrème, maak zelf heerlijke cocktails en geef deze persoon een gezichtsmassage. Zo kunnen jullie samen heerlijk ontspannen, lekker bijkletsen en een drankje doen. Het hoeft niet veel te kosten, maar het staat garant voor een heerlijke gezellige dag of avond met jouw favoriete gezelschap. Meer kan je niet wensen, toch?

4.    Een kledingstuk

Dit is een zeer persoonlijk cadeau. Wanneer je iemand goed kent is het waarschijnlijk geen probleem om te ontdekken wat hij of zij mooi zal vinden. Je kunt ervoor kiezen om zelf een kledingstuk aan te schaffen of deze persoon mee te nemen naar de winkels. Zo weet je niet alleen zeker dat je cadeau in de smaak valt, maar genieten jullie ook nog eens samen van een heerlijk dagje weg.

5.    Organiseer een surpriseparty

Wil je hem of haar echt verrassen? Organiseer dan een surpriseparty! Dit klinkt misschien duur, maar wanneer je de kosten samen met vrienden en/of familie deelt, zal dit echt enorm meevallen. Reken ongeveer 5 euro per persoon en je kunt al een aardig feestje op poten zetten. Met het overige geld kun je vervolgens nog een klein cadeautje kopen.

Vraag eventueel ook of iedereen zelf alvast een fles drank of hapjes meeneemt. Let op: maak wel een groepsapp aan, zodat iedereen weet wat de ander meeneemt. Zo voorkom je dat iedereen met dezelfde spullen aan zal komen. Dat scheelt weer shoppen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *