5 Populaire vaderdag cadeaus

5 Populaire vaderdag cadeaus

Elk jaar in juni trekken vaders over de hele wereld een dapper gezicht als ze weer een paar nieuwe sokken, een ‘World’s Best Dad’ mok of een ‘Super Dad’ BBQ-schort openen. Waarom zijn alle gebruikelijke vaderdagcadeaus saaie, alledaagse dingen? Is dat hoe je je vader laat zien dat hij speciaal is… met een mok? Waar is de verwennerij, de extravagantie, het plezier? Toon hem dit jaar dat hij voor jou de beste is! In dit artikel bespreken we de 5 beste vaderdag cadeaus.

Gepersonaliseerde whisky fles

Wist je dat het mogelijk is om een whisky fles van begin tot eind te ontwerpen? Je kan gaan voor een standaard blended whisky of een single malt. Daarna personaliseer je het label volledig naar eigen keuze. Denk je eens in wat een creatieve, grappige en mooie flessen je zo kan ontwerpen.
Zoiets heeft je vader nog nooit eerder gekregen. Hij zal jouw persoonlijke fles ongetwijfeld de beste whisky ter wereld vinden!

Een professioneel scheerapparaat

Een goed scheerapparaat doet al het werk voor je vader. Als hij een scheerapparaat van topkwaliteit gebruikt, voelt hij geen pijn en ook geen irritatie achteraf.

Een tip die je aan je vader kan vertellen: scheer met de haarrichting mee. Je kan op het einde nog altijd tegen de haarrichting in scheren als het de bedoeling is om ultrazacht te scheren.

Heeft je vader een trendy baard en ben je op zoek naar een trimmer? Bij het kopen van een trimmer, is het belangrijk te kijken naar wat hij allemaal kan. Zo zijn sommige baardtrimmers ook als haartrimmer voor je hoofd en lichaam te gebruiken.

Muziekapparatuur

Is je vader gek op muziek? Plezier hem met één van deze cadeautips.

Met een DAB radio kan hij voortaan digitaal luisteren. Niet alleen zijn favoriete radiozenders zijn daarop te beluisteren, ook kan hij luisteren naar zenders met speciale 70’s, 80’s en 90’s muziek.

Bluetooth speakers zorgen voor dat ietsje extra en zijn handig als hij in de tuin muziek wil luisteren. Wil je vader zich even in zijn eigen wereldje terugtrekken? Dat kan met een hoofdtelefoon. Misschien heeft je vader nog LP’s liggen? Dan is zo’n old school platenspeler ook wel cool om te geven als cadeau. Is het druk thuis? Kies voor een noise cancelling koptelefoon die als beste is getest.

Gadgets

De toestellen uit het Google Nest gamma maken het leven thuis makkelijker door je te helpen met het opvragen van informatie, je verlichting in huis te bedienen of om timers te zetten tijdens het koken. Meer dan je stem heb je niet nodig. Een nieuwe smartphone komt ook altijd van pas. Zo houdt je vader contact met zijn vrienden en kan hij iets anders kijken wanneer jullie een tv-programma kijken dat hem niet zo interesseert. Als je vader vaak gaat sporten is een sporthorloge of smartwatch ook een perfect cadeau.

BBQ

Heb je ook zo’n papa bij wie het ‘kietelt’ om de BBQ aan te steken wanneer het warm is buiten? Of misschien doet hij ook wel aan winterbarbecues? Het is sowieso gezellig om met het gezin een BBQ avondje te organiseren en heerlijk te genieten van een brochette, een ribbetje of ‘kippenbilletje’. Het perfecte vaderdagcadeau voor de culinaire papa!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *