Deknudt Fotolijst

Deknudt Fotolijst
- Meerdere Foto's

Een gepersonaliseerd cadeau scoort altijd! Kies voor een collage fotolijst, en vul de lijst met foto's die bijzonder zijn voor de persoon die je cadeau ontvangt. Ideaal als binnenhuisdecoratie!

Puzzel Lijst

Country Living
Puzzel lijsten

Deze puzzel fotolijsten zijn een speelse manier om de leukste foto's op te hangen. Bovendien kan je ze op elk moment aanvullen, want alle lijsten van Country Living klikken in elkaar!

Deknudt Dienblad

Deknudt - Dienblad Met Foto's

In dit dienblad van Deknudt kan je je eigen foto's een plaatsje geven. Op die manier kan je je dranken op een originele manier presenteren. De ideale ijsbreker!

Present Time - Family

Present Time
- Fotolijst Family

De fotolijst Family van Present Time is het ideale cadeau voor ouders of grootouders. Dit lijstje is perfect om de foto's van alle familieleden op een leuke manier te presenteren.

Walther Hart Fotolijst

Walther Twinheart
- Fotolijst 2 hartjes

Deze fotolijst is een mooi cadeau voor vriendinnen of voor geliefden. Plaats van elk van jullie een foto in de hartjes en maak iemand heel gelukkig met dit originele cadeau!

XL Boom - Bubble Frame

XLBoom
- Bubble Frame

Met de Bubble Frames van XL Boom kan je je foto's op een moderne manier presenteren. De verschillende lijsten vormen samen een leuk decoratief accessoire voor om het even welk interieur.

Presse-Citron Fotolijst

Presse Citron
- Magnetische Fotolijst

Je kan de foto's in deze stijlvolle lijst gemakkelijk veranderen, dankzij de magnetische passe-partouts. Bovendien is deze lijst een mooi decoratief element voor het moderne interieur.

Umbra Laurel - Fotoboom

Umbra Laurel
- Fotoboom

Met enkele magneetjes kan je aan de takken van deze Umbra fotoboom je mooiste foto's en kaartjes bevestigen. Een leuk geschenk om een vriend of vriendin mee te verrassen!

Umbra Prisma Fotolijst

Umbra Prisma
- Fotolijst

Met deze fotolijsten geef je een bijzonder decoratief accessoire cadeau! De lijst kan zowel op een kast of tafeltje geplaatst worden, als aan de muur vastgehangen worden.

XLBoom - Magnetische Acrylframe

XLBoom
- Magnetische Acyrl Frame

Met deze lijst kan je een foto presenteren tussen twee plexiglazen die bij elkaar gehouden worden door magneetjes. Zo kan je ook moeiteloos een andere foto in deze lijst plaatsen.

Articulate Gallery Kindertekening

Articulate Gallery
- Lijst Tekeningen

Met deze lijst kan je de mooiste werkjes van de kinderen aan de muur bevestigen door ze in het lijstje te schuiven. Dit tekening ophangsysteem is het perfecte cadeau voor de jonge kunstenaar!

Artalu - Fotomuur

Artalu
- Fotomuur

Je kan je echtgenoot of echtgenote natuurlijk ook verrassen met een heuse fotomuur! Deze pakketten met fotolijsten passen perfect samen en zijn ideaal om je de mooiste familiemomenten te blijven herinneren.

Op zoek naar nog meer cadeaus?

Neem dan zeker even een kijkje op
acaza.nl!